søndag 30. september 2007

Lite mirakel =)

I kveld kom lille Eleah til verden. Gratulerer så masse til Thomas og Camilla som har blitt stolte foreldre :)


Dette er ikke Eleah da,bare et lite bilde jeg fant på nettet:)

lørdag 22. september 2007

Lørdagskvelden =)

Hei og hopp.
Den siste uken er det ikke mye stort som har skjedd. Har vel stort sett ikke gjort noe annet enn
å jobbe, jobbe og jobbe. Sove. Og jobbe. Sånn er det å bli voksen. He he. Så nå som det endelig 
er helg, er jeg helt skutt. Endelig litt tid til å slappe ordentlig av. Neste helg går jo hele helgen med på å flytte regner jeg med,det gleder jeg meg veldig masse til. Moro å komme til et helt nytt sted som
vi eier selv. Jeg og kjæresten min =)

I går kveld tok vi det med ro hos pappa. Har ikke sett han på over to måneder eller noe,så det var på tide å hilse på han. Der spiste vi middag og satt å prata shit til langt på kveld,og så dro vi hjem og sov. I dag har vel omtrent hele dagen gått med til å sove også,og handle litt. Nå er vi derimot hos Christine og Henrik (storesøstra til Eirik og mannen hennes). De er på "skal vi danse",for broren til Henrik er danser i det showet - han danser med Trine Hattestad, mens vi er her å sitter barnevakt med Pernille og Per Martin. Koser oss =)


Eirik og søte Matilda


Meg og Matilda


Per Martin, Matilda og Pernille


Kjærsteparet - Eirik smiiiler som en sol =)

Jaja, ønsker alle en fortsatt god lørdagskveld. Og HEI på Mats og Trine i "skal vi danse"! =)
Fred ut..

tirsdag 18. september 2007

Flytteklar =)

Heiheihei.

Nå nærmer 1 oktober seg,og da flytter vi ut. Det gleder vi oss masse til. Egentlig skulle vi ta over leiligheten i dag,men ting går litt treigt,så da tar vi først over leiligheten den 1okt. hadde vært gøy å fått leiligheten i dag, da kunne vi allerede begynt å flytte tingene våres,men men.. da får vi heller organisere en skikkelig flyttedag den 1okt. wee,gleder meg :D

Nå nærmer vinteren seg merker jeg. Det er mye kaldere ute, bladene faller av trærne og i dag tidlig var det til og med rim på bilrutene. Åh,jeg gleder meg sånn. DEt skal bli deilig med vinter nå,og juuuul. Den koseligste tida i året. Gleder meg til å shoppe inn julegaver, pynte til jul og høre på julemusikk. og så gleder jeg meg til å møte alle gamle kjente som tar seg en tur hjem i jula. det er alltid like moro. den ene gangen i året vi alle er samlet:D

jaja,nå er det på tide å lage noe middag. kom egentlig nettopp hjem fra jobb,og begynner å bli en smule sulten. snart kommer kjærsten hjem også,gleder meg.. og så i morgen er det jordmødrene på NRK. Det gleder jeg meg til. hehe,blitt det nye favorittprogrammet det gitt:D fy flate,det ser ut som de har det jævlig vondt. blir helt vettaskremt jeg,men så er det jo så koselig når lille bebisene kommer ut og all smerten er over. hihi, gleder meg til det er min tur. Kanskje ikke akkurat det å føde,men resten.. jaja,ha en fin kveld dere!:D

PS: alltid hygelig med en liten hilsen i chatboxen som jeg har vært så flink å lage:D du finner den øverst eller nederst på siden,litt avhengig av hvilken skriftstr du har på dataen.. fred ut..

lørdag 15. september 2007

Helgen

Hei hei.
Den siste uken har vært utrolig slitsom. Mye som har skjedd i livet vårt, som både har gått utover humøret og gjort oss veldig slitne.. Vi trengte derfor en helg hvor vi kunne finne på andre ting og komme oss litt bort. I går kveld var vi på egon å spiste middag,og så fikk vi besøk av lillesøstra til Eirik og typen. Utover kvelden dro vi videre til moren til Eirik hvor vi hørte på musikk og prata til langt på natt,var veldig koselig. I dag har Eirik og jeg bare slappet av,og spist frokost ute og vært på shopping. Vi var en tur innom H&M, og ble forbauset over hvor mange stygge hatter de selger der, så Eirik og jeg måtte leke oss litt. Det endte opp med en liten photoshoot..
Vel, du burde vært der. Vi hadde det ganske så gøy :D
I kveld skal vi til storesøstra til Eirik og mannen hennes på middag. Det blir koselig. Ha en fortsatt fin helg alle sammen. Prekast!!

fredag 7. september 2007

Når du sover

Jeg gløtter så stille på din dør
Ser at du er tatt av søvnen sitt slør

Jeg lister meg inn på mine tær.
Brer over din dyne, og synker ned på knær

Jeg hører din pust og kysser ditt kinn
Gode ønsker jeg sender deg i mitt stille sinn

Ut av ditt vindu, ser jeg månen på deg vakte
Jeg lister meg ut, stille og sakte.

torsdag 6. september 2007

Tida flyr..

Hei hei.
Tenk, tida flyr. Nå er det snart vinter. Jeg gleder meg faktisk for første gang til vinteren. Tror det har noe med det dårlige været vi har hatt i sommer. Bedre med snø enn regn. Og så er jo desember måned den koseligste måneden i året, så det blir koselig :)

Helgen som var tok jeg det med ro. På fredag var jeg en liten tur ute med Henrik og folket, men Eirik og jeg dro hjem tidlig, for vi var så slitne. På lørdag var vi på shopping, for første gang på lenge. Slitsomt i grunn, men er jo alltid deilig med noen nye klær, føler seg litt freshere på en måte. På kvelden ble vi invitert til Silje og Andreas på middag, det var kjempe koselig. Spilte litt Buzz gjorde vi også, og jeg lover at jeg ikke er en dårlig taper....! På søndag formiddag gikk Eirik og jeg en lang tur i skogen med mamma og Jan. Var sinnsykt deilig å komme seg ut i det fine høstværet. Vi hadde med kaffe og kjeks,og vi koste oss glugg i hjel :) På kvelden var det familieselskap. Tanta mi hadde bursdag, så da var det kaffe og kaker som sto på menyen.

Ellers denne uken har det vært jobb, jobb og atter jobb. Hatt en veldig fin uke egentlig, med mye kriblinger i magen - flytter jo snart vettu. Det blir deilig. Gruer meg til å pakke og rydde ting på plass, men når vi blir ferdige blir det herlig. Skriver under på kontraken i dag, så fra og med i kveld er vi gjeldsslaver :)

Nå er det snart helg igjen. Puh, tida flyr. Blir deilig med helg. Er litt sliten om dagen, så trenger de to dagene til å slappe ordentlig av. Foreløpig ingen store planer for helgen. Skal en liten tur til Charlotte på lørdag, hun har bursdagsfeiring, men på fredag har jeg ingen planer. Slappe av med kjæresten og masse god mat høres jo fristende ut :) Kanskje besøke familie og venner. Vi får se, jeg tar det akkurat som det kommer. Begynne å pakke hadde kanskje vært en idé..

Jaja, dere får ha en fortsatt fin dag,og en strålende helg. Det skal vaffal jeg ha :)

Fred ut..