søndag 29. november 2009

Beinet mitt sover,og jeg blir gæern av det!

Den siste halvtimen har beinet mitt sovet. Det prikker helt fra lilletåa og opp i ponani'n. Og da snakker vi ikke om god prikking, vi snakker om svært ubehagelig irriterende prikking. Er det virkelig mulig at et bein kan sove lenge? Kanskje jeg bør ta et hint om at hele meg trenger litt søvn nå..?

Vel, uansett.. I stad fikk jeg en telefon fra en helstresset mamma som lurte på om jeg faktisk ikke hadde tenkt til å pynte til jul. Jeg kjente ørevoksen vokste i øra mine mens hun skravlet som bare det. Jeg beroliget henne med at jeg selvsagt skulle pynte til jul, i år også.. Jeg skal pynte til jul i morgen, mamma! Det er ikke bare kult når familiemedlemmer leser bloggen min gitt, spesielt ikke når de skal kommentere ting jeg skriver her ;) "Nå måå du komme deg til fysioterapeuten med det bekkenet ditt, Monica!" Jada, mamma.. Jeg skal det! Hihi.. Selvom jeg er mor selv er det fint at jeg har min egen mamma som bekymrer seg litt for meg også, selvom det innimellom kan bli litt for mye av det gode ;) PS: Glad i deg!

Nå er det visst så mange familiemedlemmer som leser bloggen min at jeg snart kan bruke denne bloggen som en "gossip girl" blogg, hvor jeg avslører hemmeligheter om de enkelte for hverandre. Det kunne jo igrunn vært temmelig morsomt, eller ikke... ;)

Nei, nå får jeg krype til sengs. Lillemann bestemmer når morgendagen starter for meg,og kjenner jeg han rett er vel det senest klokken 06:30. Wee. Søvn er oppskrytt, eller ikke... God natt, tittere =)

xoxo Gossip Girl - tihi!

PS: Se, jeg har jo til og med pyntet bloggen min. Haha!

2 kommentarer:

Lene sa...

Beinet mitt sovna på toget her om dagen, og det var utrolig ekkelt. Jeg nærmet meg Ski og prøvde å reise meg opp for å gå til døra, men siden jeg ikke hadde følelse i beinet så svikta det helt. Haha! Jeg måtte stå å trampe i gulvet for å prøve å få tilbake følelsen. :P

Monica sa...

ja,det er kjempe ekkelt.. heldigvis går det som regel fort over - bortsett fra i går da. tror jeg hadde prikker i beinet i kanskje en halvtime jeg:S