mandag 9. november 2009

Bekkenløsning = Hat!

Nå er det over ett år siden jeg fødte, skulle man ikke tro at bekkenløsningen ville være borte til nå? Det begynner egentlig å skremme meg litt at det fortsatt gjør så vondt. Er dette noe jeg kommer til å slite med for alltid? Det værste er at jeg føler det bare blir verre og verre.. Og værst er det dagene rundt eggløsning og mensen,som da er to uker i måneden! Hva vi jenter må gjennom...

Nå om dagen er det ekstremt. Det verker når jeg sitter, det verker når jeg står,og for å ikke snakke om når jeg løfter - noe jeg gjør rimelig ofte. Jeg er så lei. Eneste gangen jeg ikke har vondt er når jeg ligger flatt ut på ryggen. Synd det ikke er så ofte jeg har muligheten til det... Jeg får bite tenna sammen og late som det ikke gjør vondt, kanskje det går over da? =)

Haha, tenk hvordan denne kroppen er om 50år..?! Sukk!! Jeg orker ikke å tenke på det engang!! Faen for et skrøplig menneske jeg er.. Nå har jeg hatt vondt i ryggen i over 10 år!! Halve livet mitt....

4 kommentarer:

Anonym sa...

om bekkenløsning:

http://www.lkb-oslo-akershus.no/index.php?option=com_content&view=article&id=52%3Ainformasjon-om-bekkenlosning&Itemid=2

Anonym sa...

Har du vært til fysio de siste månedene? Høres ut som bekkenet ditt kunne hatt godt av litt behandling!

Er så utrolig kjedelig når det henger igjen etter svangerskapet.. Er jo egentlig det første man forventer skal forsvinne etter graviditeten..

Også er jeg kjempe nysgjerrig ang husjakt, er drømmehuset fortsatt til salgs? :)

Monica sa...

Tonje: jeg hadde gratis fysio gjennom hele svangerskapet og 6mnd etter fødsel. jeg gikk hele svangerskapet to ganger i uka,bortsett fra på slutten,for da mente fysio'n at det ikke var noe vits pga det var så "ødelagt".. etter fødsel følte jeg meg mye bedre,så da var jeg så dum at jeg ikke gikk :(

har vært hos kiropraktor og knekt det opp.. men det blir jo bare bedre i noen dager,og ikke i lengden :( slitsomt!

drømmehuset er fortsatt til salgs :) men vi får se hva som skjer de neste dagene.. jeg er ikke helt optimistisk altså! :S

Monica sa...

anonym: tusen takk for linken :)

Er det bekkenleddsyndrom jeg har da..? :S åh,jeg er så lei!

Må lese ordentlig i gjennom alt som står i linken. kanskje jeg finner noen gode råd :) så at ett av de beste rådene var å ta det helt med ro i flere mnd etter fødsel..-det har jeg da ikke gjort..... :S