tirsdag 10. november 2009

Deilig med frisk luft!

Etter litt for lite søvn i natt startet dagen noe treigt her hjemme, både for Teo og meg. Jeg tror kanskje det tok meg bortimot 2 timer i det hele tatt å våkne.. Men da kviknet jeg til også altså,å vasket ned hele stua/kjøkkenet mens Teo satt i den nye stolen sin å leste bøker. Helt utrolig, min sønn satt rolig i en halvtime å bare bladde i bøker (?!). Han skjønte vel at mamma trengte litt fred og ro rundt seg så hun fikk vasket gulvet,igjen,for tredje gang på 4 dager.. (Jepp, gulv-fetisjen min er tilbake igjen. Jeg ha reine gulv!)I 14 tiden kledde jeg på Teo godt med klær,og så gikk vi til Ski. Ok, da, vi tok bussen - noe som forresten var døds kult! Når vi kom fram til Ski handlet vi litt,og så skulle jeg bytte en janus dress Teo fikk i bursdagsgave som var litt for liten på Bogerud. Jeg må ha vært blind på begge øya,for jeg klarte å gå rett forbi Bogerud 3 ganger før jeg så butikken. Jaja, fikk bytta til større størrelse til slutt da. Deretter gikk vi en laang tur,før vi trasket opp til mamma i 17tiden. Veldig koselig,og ikke minst deilig, å trille i denne friske vinterlufta! =) Teo fikk blant annet ny lue i bursdagsgave av tante Christine og onkel Henrik. En lue fra nøstebarn som er bare såå god,og ikke minst fin. I love it! Lille blånisse gutten min =)

Hos mamma var det bursdagsfeiring (jippi,enda mer bursdagsfeiring) for Isabelle, med pølser,kaker og brus. Kjenner jeg begynner å bli rimelig lei pølser nå..... Eirik hentet oss i 20tiden,så nå er både Teo og jeg heelt skutt. Blir en tidlig kveld i dag, men først må jeg bare se nyeste episoden av one tree hill. Jeg har spurt Eirik om jeg kan henge opp plakater av Clay på soverommet, han sa nei (?!).

Anyroad, ha en super aften. Klem fra mon**

Ingen kommentarer: