onsdag 4. november 2009

Denne kvelden er spesiell... <3

Nå snør det ute,og jeg sitter her med kakao koppen. Jeg har sovet i 3,5 time nå. Var helt utslitt. Så nå er det på tide å lage krone til lillemann og muffins. Det var på grunn av den krona jeg gikk å la meg i utgangspunktet - samme hva jeg gjorde så den helt jævelig ut! Vel, nå har jeg samlet nytt mot,og denne gangen skal den bli så fin. Hvem hadde trodd at det skulle være så vanskelig å klippe til en krone??

Uansett! For ett år siden (ja,jeg må mimre litt igjen) lå jeg i sykesenga med registrering på magen som målte kraftige rier. Jeg var så spent,og hadde ingen anelse om hvor vondt jeg kom til å få det om bare et par timer. Det var en utrolig nervepirrende kveld, men herregud som jeg gledet meg til å se den lille gutten min =)

Hvis dere vil lese fødselshistorien min,kan dere lese den her: http://monicajensen.blogspot.com/2008/11/endelig-kom-lille-gutten-vr-til-verden.html

Jeg får sette i gang med muffinsbaking og kronelaging sånn at det er klart til i morgen tidlig. Ha en fortsatt fin kveld! =)

2 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Ååå, vet akkurat åssen følelse du har nå:o) En så utrolig spesiell følelse :o) Det året går så altfor fort.. Alle årene faktisk. Håper krona og muffinsene blir vellykka!!

Monica sa...

ja,det er en veldig spesiell følelse. føler nesten for å gråte og smile på samme tid. veldig vemodig, men også veldig gøy. tenk at han har blitt så stor :) mange minner i kveld ja. skulle ønske jeg hadde det på film,for da skulle jeg garantert hatt filmkveld i dag! sukk*

krona ble...helt ok! hehe.. nå skal jeg bake muffins..håper de blir bedre en ok! ;)