tirsdag 24. november 2009

Det evige spørsmålet..

Hva skal man ha på seg?
Jeg kjøper ikke ofte klær, hvertfall ikke til meg selv. Allikevel er skapet mitt så fullt at det tyter klær ut av alle skuffene, og jeg må kjempe for harde livet for å få dyttet de nyvaskede klærne inn i skapet. Det er et ork. Jeg rydder ofte (kanskje ikke ofte, men sikkert oftere enn mange andre..) i skapet mitt. Da lar jeg familie titte over det først og så kaster jeg resten i en uff-container. To dager senere ser skapet mitt like fullt ut. Og allikevel finner jeg aldri noe som jeg har lyst til å ha på meg. Det der er en evig kamp!
Jeg kan kjøpe meg en ny genser som jeg virkelig virkelig liker. Etter å ha "brukt den opp" på 2 uker er jeg dritt lei den,og igjen står jeg der å klør meg i huet på jakten etter et nytt antrekk. Det værste med det hele er at jeg går helt normalt kledd, jeg har ingen spesiell stil, så det ser jo forsåvidt ut som jeg har slengt på meg det første og beste. Vel,nei, jeg har ikke det. Som regel har jeg prøvd x antall gensere i hvertfall. Flere som synes det bare er et mas med disse klæra? La oss gå nakne folkens! Kanskje litt kaldt nå på vintern,men......

3 kommentarer:

Christina sa...

HEEEELT enig med deg!!!

Miriam sa...

jeg er såå enig!! finner ALDRI noe jeg vil ha på meg.. hvertfal ikke når jeg skal på fest eller noe, når jeg vil se litt ekstra bra ut!! naken høres ut som en løsning;)

Stine Elise sa...

Hehe.. Kjenner til den der. Dra på en klesbutikk og kjøp deg noe, kanskje med en farge som du aldri ville brukt ellers, knall lilla, rosa eller rødt kanskje. Det bruker jeg å gjøre når jeg er uinspirert :p