torsdag 5. november 2009

Det har vært en fin og lang dag..

Nå sover bursdagsgutten,og jeg sitter her plantet i sofaen. Et tonn av husarbeid venter på meg (som alltid),men det skal jeg late som at jeg ikke ser den kommende timen. Dagen har forsåvidt vært lik de fleste andre dager, bortsett fra sang,muffins og krone på formiddagen. Midt på dagen var vi ute og spiste lunsj med oldemor (bestemor), tante Karin og mormor (mamma). Da fikk Teo en tre-hjul sykkel av oldemoren og oldefaren sin + duplo av tante Karin. Kjempe stas! Sykkelen er foreløpig ikke skrudd sammen, men jeg tenker at vi skal få prøvd den ut i morgen jeg =)Det har blitt tatt minimalt med bilder i dag, dessverre. Speilrefleksen har vært helt utladet i hele dag - hvor typisk er ikke det? Men jeg skal passe på å få tatt masse masse bilder i helgen når bursdagen hans virkelig skal feires =)

I kveld har vi også vært på visning. Og gjett hva? Vi har virkelig funnet drømmehjemmet våres! Jeg følte meg hjemme når jeg gikk inn i gangen der. Jeg var faktisk på nippet til å slenge av meg klærne, fylle opp boblebadet med vann og legge meg nedi.. Da skjønner du hvor hjemme jeg følte meg! Fantastisk! Eller, kanskje litt tidlig å bruke ordet fantastisk - MEN, det er fantastisk hvis vi ender opp der! Blir spennende å se.. Kryss fingrene deres!

Jeg håper alt snart går i boks nå,for dette tærer på - både for meg og Eirik. Eller, salg, lån, kjøp, jobb, barnehage og en helt ny hverdag tærer på meg og gir meg både stiv nakke og en konstant hodepine, som igjen går utover Eirik. Slitsomt! Men det går seg til,og da kan jeg forhåpentligvis senke skuldrene og slappe av for første gang på lenge... Det er vel en jentegreie å bekymre seg,er det ikke? Av og til skulle jeg ønske Eirik kunne løftet alle bekymringene fra mine skuldre og lagt dem på sine skuldre.. Dessverre er det enklere sagt enn gjort...!

Ingen kommentarer: