torsdag 26. november 2009

Det skjærer i mammahjertet mitt!

Teo er i barnehagen i dag. Alene. Uten mammaen sin. Jeg trodde det skulle være deilig å få et par timer for meg selv, men jeg tok feil. I stedet sitter jeg her å tripper,og gleder meg til å løpe opp til barnehagen for å hente han etterpå!

Det var ikke lett å gå fra han i stad. Først ble vi enige om at jeg skulle sette meg i gangen for å se hvordan det gikk. Jeg sa hadet til lillegutt og satte meg i gangen. Jeg hørte Teo gråte flere ganger, men de klarte å roe han ned rimelig fort, heldigvis. Etter et kvarters tid fikk jeg beskjed om at jeg bare kunne dra hjem, for Teo satt og spiste og alt var bra. Akkurat da snudde Teo seg, han så mammaen sin i gangen, og hylte for full hals. Ting hadde bare blitt enda verre om jeg hadde gått inn til han da,sagt hadet på nytt og så gått igjen, så jeg måtte bare liste meg ut. Det var helt forferdelig. Jeg følte jeg avviste min egen unge. Jeg følte jeg sviktet mitt eget barn! Jeg sto utenfor å hørte at han roet seg før jeg gikk mot bilen, men guud, for en kjip følelse jeg hadde da!

Jeg merker at jeg tar meg selv i å nesten bli litt sjalu på de ansatte. Tenk så superheldige de er da, som får lov å være sammen med min unge flere timer om dagen, 5 dager i uka (hihi)! De er heldige de!! ;)

Hvordan synes du det var når ditt barn begynte i barnehagen? Gråt barnet ditt når du dro?

Håper med tiden at han bare smiler og vinker hadet når jeg drar. Mammahjertet mitt får helt vondt når han gråter på den måten,og jeg ikke får vært igjen der å trøstet han sånn som jeg egentlig ønsker! Sukk.. Det er ikke bare bare å være mamma!

5 kommentarer:

Anonym sa...

D e ekkel følelse å stikk av fra ongen når de gråter ja :( Æ huske godt da dattra mi begynte i b.hagen.. Da gråt ho ja.. Ho e bare 2 daga i b.hagen da, så det gikk over 2 uka før ho vinka å sa hadet når ho sku i b.hagen :) Men gleder mæ t lillemann begynne neste høst da :)

mks07 sa...

da elste tøtta begynte va det ingen skrik for ho va 4år.
men grue meg virkelig til de 2 yngste skal begynne neste år. da er de 3 og nesten 2. syns det er tidlig 2 år, men skal være gla de har kunne være hjemme så lenge.
håpe skrikinga slutter fort.

Monica sa...

uff,ja,jeg håper gråtingen gir seg fort. jeg synes det er helt forferdelig å gå fra han når han gråter. spesielt når han er så liten :(

ChristineJ sa...

Hei, Monica. Skjønner hva du mener. Christian gråt ikke i det hele tatt de første 4mnd, men etter det begynte han å hyle som en stukken gris hver gang jeg skulle gå, og det tok vel ca 2uker før han ga seg med det. Men dem sier jo at det som regel er mye verre for mammaen enn for barnet, så vi får trøste oss med at barna ikke har det ille i barnhagen.. Håper det går bedre med Teo etter noen dager. Og må si han var skikkelig tøff med sekken på ryggen:)

Hege sa...

Det er positivt at han gråter, det betyr at han er en trygg unge.. Det betyr jo ikke at han nødvendigvis hadde vært utrygg om han ikke gråt, men det sies visst sånn...har jeg lest:P