fredag 27. november 2009

Dette er nesten litt rart..

Her ligger jeg på sofaen og slapper av, midt på dagen..Det er rart! Jeg har ikke vært alene på dagtid på hverdagene på over ett år. Og nå har jeg plutselig muligheten til å ligge her å slappe av. Teo er alene i barnehagen i dag. Jeg kom nettopp hjem,og klokken er 11:15. Nå skal han være der helt frem til klokken 15. Håper det går bra og at han har det fint der, noe jeg tror. I dag gråt han ikke når jeg dro. Han vinket og fortsatte med duploen sin. Han fikk ikke med seg at jeg faktisk gikk ut døra da,så jeg er litt redd for at smellen kom når han faktisk la merke til at mamma ikke var der lengre. Har ikke fått noen telefon fra dem, så regner i såfall med at det gikk fort over =)

Han fikk dose nr2 av svineinfluensavaksina i barnehagen idag. Gråt litt i det helsesøster stakk han, men det gikk fort over. Etter det fikk han lekt og kost seg med alle de andre barna inne på puterommet i 20minutter. Så stas å se på de store barna leke! Håper han slipper unna bivirkninger denne gangen også, men da jeg dro virket han i fin form i hvertfall *krysse fingre*

Den neste timen skal jeg bruke på å ligge her på sofaen. Bekkenet mitt er skikkelig klikk om dagen. I går vasket jeg gulvene her,og jeg tror det er det som gjorde det. Så nå er det faktisk så ille at jeg så vidt klarer å gå. Jeg halter som bare det,og man skulle tro jeg var 9mnd på vei når man ser på gangen min. Det svir og brenner og stråler alle veier. Kjempe vondt! Jeg er så lei meg for at jeg fortsatt sliter såpass med bekkenet =( Da jeg gikk gravid og hadde så vondt i bekkenet mitt som jeg har nå så og si hver dag, leste jeg en del om bekkenløsning og kronisk bekkenleddsyndrom. Jeg sa til meg selv; "med min flaks får jeg selvsagt det.." Og gjett hva, nå 1år etter fødsel, har jeg like vondt som når jeg gikk gravid. Jeg hater denne kroppen!

Jaja, nok klaging fra meg. Det er straks jul dere. Skal pynten frem til søndag? Her i huset har jeg ikke bestemt meg enda, men tror vi venter til litt nærmere jul.. Får i hvertfall vente til 1desember, selvom 1advent er på søndag =) Ha en fortsatt fin fredag og en good helg!!

5 kommentarer:

Christina sa...

Jeg skal pynte litt på søndag. Dukker og stasj...

mks07 sa...

man får jo gratis behandling av bekkenplager etter graviditet også. kanskje en behandling i uka kan hjelpe deg

Monica sa...

mks07: man får det visst bare inntil 6 mnd etter fødsel :(

Veronica:o) sa...

Neida.. Tror faktisk det er gratis 6 mnd fra 1. behandling... Ring en fysio i nærheten av deg, og spør, så får du henvisning av legen din!! Gjør det.. Må ikke gå sånn:( Jeg har jo behandling helt til februar.. Jeg starta i august:)

Monica sa...

å,er det? da skal jeg ringe en fysio på mandag :)