onsdag 25. november 2009

En aktiv krabat..

..også på natten ;)Lille luring er en aktiv liten gutt både på dagtid og natten. I går var jeg på do og da jeg kom inn i stua igjen sto han oppå sofaryggen og gliste fra øre til øre (!) Den gutten må overvåkes hvert eneste sekund han nå, for han er blitt en skikkelig klatremus. Han klatrer overalt. Jeg kjenner jeg gruer meg til den dagen han lærer seg å klarte ut av sin egen seng ;) Håper det er en stund til, selvom han prøver stadigvekk.. Han drar seg opp sånn at han halvveis "vugger" på kanten. Iiik!

Vet ikke hvor mange ganger i løpet av en dag jeg prøver å si til han at det er farlig,og det er ikke lov, osv osv... Det går inn det ene øret og ut det andre, samme hvordan jeg sier det eller hva jeg gjør. Gutten slår seg i gjennomsnitt én gang om dagen. Stakkars,får så vondt av han da. Men jeg kan jo ikke akkurat binde han fast og ta på han hjelm. Han må feile,og forhåpentligvis lære av det.. Dessverre overdriver jeg ikke når jeg sier at han har hatt blåmerker i panna konstant de siste 3-4mnd! Han er heldigvis en tøffing da.. Og vi var på en måte forberedt på at han ville bli en liten villmann, med tanke på at det er Eirik som er pappaen. Action fra morgen til kveld. Jeg får aldri tid til å kjede meg i hvertfall =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

He he.. Dette skjenner æ ijen gitt :) gutten min klatrer overalt.. Ståt oppå sofan å hopper å gliser bredt, syns d e skummelt når han jør d ja.. Han har falt ned mange ganger, men d stopper itj han der nei :) å stå oppå bordet (liten leike bord) e oxo stass for han ja.. He he..

Monica sa...

ja,det er vel typisk gutter - å være i hundre dagen lang ;)

godt de tåler mer enn hva man tror :)

Monica sa...

ja,det er vel typisk gutter - å være i hundre dagen lang ;)

godt de tåler mer enn hva man tror :)

mks07 sa...

slik e begge guttene min.elste gutten er helt kronisk. tror ikke jeg har sett han uten blåmerke i hodet, panna eller ansiktet.har skallet løs 2 tenner på søstera og skrek ikke engang.skulle tro han var lagd av stål.

Monica sa...

hihi,du har en liten supermann du =)

det er helt utrolig hvordan de kan holde på,og at de orker i det hele tatt.. det er et aktivitetsnivå jeg aldri har sett makan til før hvertfall, hehe..