tirsdag 17. november 2009

Flere som har lagt merke til at det er mørkt ute?

Denne mørketiden tar på. Hvis jeg hadde blunket litt for lenge nå hadde jeg sovnet, uten tvil. Det vil jeg helst unngå, for det gjorde jeg opptil flere ganger forrige uke. Da våknet jeg igjen i 23 tiden og fikk ikke sove før nærmere 04 på natta. Da hjelper det lite å sovne klokka 19, når man allikevel er minst like trøtt dagen derpå..

Heldigvis har jeg en flink kjæreste/pappa i hus som har lagd middag til oss, gitt Teo kveldsgrøten og gjort han klar for senga. I dag hadde jeg ikke klart meg uten han tror jeg, for hele meg er helt ferdig. Utrolig hva vinteren gjør med formen min! Tenk på de som bor oppi nord, som har det mørkt så og si døgnet rundt på vinterstid. Det hadde jeg ikke taklet! Ikke at dagen har bestått av så mye lys her heller. De få timene det var dagslys regnet det værre enn værst ute, så vi har holdt oss inne i denne leiligheten uten lys i hele dag. Uten lys spør du? Ja, trafoen (?) er ødelagt, så kun noen få av downlightsa fungerer. Jeg blir helt gal i hodet av å ha det så mørkt her! Er fort gjort å få fikset da, så må bare ta en liten telefon til en av elektriker vennene våres =)

Så snart luringen er i seng og stillheten har senket seg skal jeg ha en date med Clay,mens jeg later som at jeg er Quinn i en liten time (som vanlig), haha. Jeg skal nemlig se one tree hill! Eirik vet om daten, og han synes det er heelt greit, så det er ikke sånn at jeg går bak ryggen hans. Trossalt! Flere som er hekta?

Sukk, nå spiller (gitar) Eirik nattasanger for Teo. Elsker å høre på det. Som regel pleier Teo å bli veldig rolig av det, men i kveld går det i mot sitt formål, for nå sitter han i senga og skrattler, hehe.. Rampen =) Ha en fiiin kveld!**

2 kommentarer:

Hege sa...

Enig med deg. One Tree Hill hver Tirsdag:)

Monica sa...

ja,det er et must på tirsdager altså :)