torsdag 19. november 2009

For en dritt dag!

Enkelte dager føler du alt bare går i mot deg,og du har mest lyst til å grave deg gjennom jorda helt til du kommer til Kina.. For det går vel det? Jeg vurderer faktisk å prøve!

Uansett, en drittdag består av:
1. Ekstremt lite søvn natten i forveien, som resulterer i:
2. En sutrete liten gutt, som går hele dagen lang å river deg i buksa mens han sier "mamma,mamma,mamma,osv". Du gjør alt du kan,og da mener jeg alt, for at han skal slutte, men han er fast bestemt på å fortsette med prosjektet "få mamma til å få grått hår i en alder av 22år"!
3. Du har verdens teiteste krangel med kjæresten, om hvem som vekket babyen på morran. Noe som resulterer i at når klokka nærmer seg 20 på kvelden går man fortsatt rundt og er pottesure på hverandre!

For en herlig dag dere!

Det positive er at leiligheten blir rein. Jeg har nemlig tenkt til å skrubbe gulvene så lenge og så hardt nå at det til slutt bare er småflis igjen på det man engang kalte gulv.. Nok engang, hurra for jif og grønnsåpe!

Men for å si noe positivt dere; kvelden har forsåvidt, på tross av dritt dag, vært fin. Lillemann og jeg har kost oss med drømmehagen, bading, lek og tåteflaske på senga. Vi har lest bøker og sunget sanger. Tenk at en sånn liten krabat kan gi så mye glede, og nettopp derfor holder jeg ut nye dager med sutring og atter sutring. Han er jo så god - verdens beste, tenk! =)

Ingen kommentarer: