tirsdag 24. november 2009

God morgen, tittere!

I dag er jeg mer trøtt enn noengang. Lille luring fant ut at han skulle våkne 5 i natt. Eirik og jeg "duppa av" videre til 7, med lille krapyl krabbende oppå oss. Han beit oss i nesa, lekte motorbåt i ansiktet vårt, og gud vet hva mer han gjorde. Var ikke videre behagelig i hvertfall.. Så nå gleder jeg meg til kvelden kommer, så jeg får sovet igjen. Sånne dager er så kjedelige! Kanskje jeg skal sette på en kanne kaffe, da kan det jo fort hende jeg våkner. I går hos Veronica drakk jeg en hel del med kaffe, noe jeg vanligvis aldri gjør, og det var faktisk første dagen på mange mange uker at jeg ikke hadde vondt i hodet. Hmm..

Som dere ser har jeg slettet de siste innleggene. Jeg regner med at de fleste som leser fast her har fått lest dem,så da ser jeg ingen grunn for å ha dem liggende på bloggen min for alltid.

Til søndag skal vi forresten til Drammen å ta 1års bilder av Teo. Jeg gleder meg skikkelig. Er så morsomt med sånne type bilder. Skulle gjerne tatt bilder av han selv, men da jeg verken har et studio eller fantasi nok vil jeg heller betale litt for det. Jeg kjøpte en kjempe fin ramme (som sagt) på perfect home partyet som jeg skal ha dem i. Bilder kommer sånn etterhvert...

Nå må jeg legge lille sinnataggen min. Han er tydeligvis ikke helt fornøyd med livet akkurat . Ha en fin dag! =)

Ingen kommentarer: