lørdag 21. november 2009

God natt, tittere!

Nå er det natta her. Egentlig alt for sent, men det er lov i helgene. Gleder meg skikkelig til å se lillegutt i morgen tidelig. Han har det fineste smilet,og bare jeg ser han smile eller høre han lage "tøffe-seg" lydene smelter han hjertet mitt helt og gjør meg så lykkelig =)

I morgen vet jeg ikke helt hva slags planer vi har foreløpig. Det står mellom leketreff på hurlumheihuset eller bare slappe av,han og meg, gå turer og virkelig bare kose oss!

God natt, tittere. Og sov godt! Jeg er så sliten etter en lang dag,så forhåpentligvis sovner jeg i det jeg treffer puta..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper dere har en fin dag, uansett hva dere fant på :D

Hurmulheihuset er det noe lignende med hoppeloppeland?

*klem*

Monica sa...

nå vet ikke jeg hva hoppeloppeland er, men jeg regner med det er noe av det samme ja =)

klem