torsdag 19. november 2009

Graviditetstesten!

Jeg fant, jeg fant!Jeg drev å ryddet i skuffene på badet i stad, og da kastet jeg masse rart som vi ikke bruker lenger, eller tomme flasker som vi har glemt å kaste. Da kom jeg over den positive graviditetstesten min. Jeg tok vare på den, sånn at jeg ikke skulle "glemme" at jeg var gravid i begynnelsen når man ikke kjente noe til livet i magen. Og etterhvert glemte jeg den helt bort. Og nå, snart 2 år senere, får jeg meg ikke til å kaste den. Vi hadde ventet så lenge på den positive testen, så det var helt utrolig når den lyste mot meg. Er det jeg som er veldig rar (ja!), eller er det flere som har den positive testen liggende langt ned i en eller annen skuff...? Får vel kaste den en eller annen dag, men det blir ikke i dag!

Nå må jeg løpe. Vi skal til Tomter en tur. Ha en fin dag =)

11 kommentarer:

Marie sa...

Jeg har fortsatt min ;)

camilla sa...

haha jeg har to stykker liggende som jeg ikke klarer å kaste :)

Monica sa...

godt å høre at vi er flere, hehe =)

cammie sa...

Jeg har limt min inn i babyalbumet:)

Monica sa...

ja,det pratet jeg også om å gjøre,men Eirik mente det var ekkelt? haha!

kanskje jeg skal lime den inn da.. Er jo ikke sånn at han lager albumene uansett ;)

cammie sa...

Hehe. Så lenge man beholder den blå greien på, så går det greit syns jeg...:) Men skjønner hva han mener da... hehe.

Monica sa...

har funnet ut at min skal limes inn den og :) er jo egentlig litt trist å kaste den,og det er jo ikke noe vits at den ligger i en skuff..

Anonym sa...

Hei. Ventet lenge, tok du flere tester uten det resultatet du ønsket? Det var en planlagt gutt alstå, han er nydelig heldig er dere. Kos dere i førjuls tiden

Monica sa...

ja,vi prøvde i over 15mnd..Måtte til slutt få hjelp med pergotime. er du en prøver? Lykke til :)

ha en fin førjulstid du/dere og :)

Anonym sa...

Har lyst på barn ja, men ikke forsøkt sånn ordentlig enda. Er det reseptfritt og tok det lang tid fra du tok dette i bruk? Det må jeg si dere prøvde så lenge først i ung alder. Regner med at dere har et sterkt forhold. Fin familie har du.

Monica sa...

nei, det er ikke reseptfritt. jeg fikk det pga jeg ikke hadde eggløsning. ble gravid etter første kur :)

takk for det - det synes jeg og :D