mandag 9. november 2009

Halvforvirra med øyebæsj i øya

Å leve, det tar på!

I ettermiddag har Teo og jeg vært i Tomter å levert noen papirer og gått en tur mens vi ventet på at Linda skulle komme hjem fra Ski. Deretter tok vi turen bort til Linda og Mathias og koste oss med kakao foran peisen og litt skravling. Når vi kom hjem i 18tiden kom Ann Katrin, Morten og Kasper på besøk. De hadde kjøpt med bursdagsgave til Teo,og vi hadde kjøpt bursdagsgave til Kasper,så det var bytting av gaver, leking, skravling og kos. Teo og Kasper leker så godt sammen,og de er så tullete begge to,så det var veldig morsomt å sees igjen. Vi har avtalt å møtes litt oftere,også på hverdager etter jobb. Veldig hyggelig! =)Jeg har forresten lagt merke til at jeg bruker ordene koselig, hyggelig, osv veeeldig mye på bloggen her. Haha! Men jeg kan jo ikke bruke noen andre ord? Har vi besøk av noen og jeg synes det er koselig, så kan jeg jo ikke skrive at det var noe skikkelig dritt? Det betyr jo på en måte ikke det samme.. Dagens tanke fra meg................ oi!

Etter middag i dag sovnet jeg i fanget til Eirik,og våknet noe ensom og halvforvirra med øyebæsj i øya 23:30. Jeg hadde teppe på meg og holdt på å dø av varme,i og med at det er 427 grader i stua her,og det var mørkt her og ingen Eirik å se.... I tillegg hadde jeg gått glipp av Lipstick Jungle,og det er jo nesten krise! Men hvor var Eirik? Jeg tok en telefon til han,og han var hos sin andre kjæreste - nemlig Morten (til Ann Katrin). De prater sammen flere ganger om dagen, de spiller PS3 (nerder) mot hverandre omtrent hver kveld over nettet,og de møtes for å holde hender hvertfall 2 kvelder i uka. Må jeg bare innse at jeg har tapt kampen? Jaja, pytt sann.. Jeg får innlede et forhold til Ann Katrin så er vi skuls!

Nå skal jeg se The Hills å prøve og bli trøtt igjen. Litt redd for at dette blir en natt hvor jeg ligger våken hele natten for å irritere meg over snorkingen og alle lydene Eirik lager i søvne,akkurat som jeg gjorde en natt forrige uke da jeg også våknet halvforvirra med øyebæsj i øya og Eirik hadde rømt til kjæresten sin igjen..... Sukk! Det er hardt å leve dere ;)

Jaja, ha en fortsatt god kveld i stua! Klem fra moi**

Ingen kommentarer: