søndag 15. november 2009

Hæla i taket og tenna i tapeten!!

Hellu, her sitter jeg - på do.... Sitter på en måte ikke do,men allikevel sitter jeg på do.. Herregud! Anyroad.. Klokka er ca 03.04 og vi kom hjem fra Ski for en liten stund siden. Eirk har hatt migrene i hele kveld,så han har stort sett sittet med hodet i henda og ønsket seg hjem. Jeg har jo flydd rundt på min lille ølsky,og har jo sett at det har vært noe,men han har sagt at alt er bra sånn at jeg fikk kose meg mest mulig. Snille gutten. Til slutt skjønte jeg hva det faktisk var som plagde han,så da dro jeg han med meg i en taXI og rett hjem så fort som mulig!

Vi startet kvelden med middag hos Veronica og Kris sammen med folket. Kristine og jeg lagde middagen. Utrolig at den ble god. Etterhvert tok vi taxi til Ski å dro på krydder. Der var det bare folk mellom 60 og 80 år (sånn ca) så det var ikke sånn kjempe morsomt. Vi tok derfor turen bort til Bowlers,og der var det hæla i taket og tenna i tapeten. Det var stappfult med folk på faktisk vår alder,og de spilte skikkelig mange go'låter. Synd vi ikke fikk vært der så lenge, men vi får ta det igjen en annen dag =)

Nå skal jeg rydde av alle ting. Hva skjer med meg?! Jeg kommer hjem og er på en god snurr,og så skal jeg rydde...?! Litt for mye støv på hjernen kanskje....? Vil helst slippe å gjøre det i morgen da,for da skal jeg bruke formiddagen på å sove (guud,så deilig),og så skal vi dra å hente lillegutten vår - som jeg allerede savner utrolig masse. Jeg er jo så vant til å susse han god natt når jeg går og legger meg. Føler meg nesten litt tom nå som jeg vet at han ikke ligger der inne i senga si. Heldigvis vet jeg at han har det godt hos tanta si da. Får håpe han ikke holder henne alt for mye oppe i natt =)

Jau jau.. Nå begynner det å spinne litt rundt her... Jeg tror jeg Avslutter nå jeg! Sov godt alle sammen.. ;)
PS: Det er en jente som var på bowlers i kveld som er så jævlig skummel. Har møtt på hun en gang før,og da knurret hun til meg fordi hun skubba borti meg.. Unnskyld meg?! Jeg ble jo livredd da,hehe. Hah, jeg som trodde jeg var tøff?! Vel,denne jenta tror jeg faktisk er besatt av djevelen! Hu var der i dag og. Jeg var på do,og da hørte jeg en grusom person slenge masse dritt til en annen jente. Jeg tenkte med en gang; det må være djevelen. Og hva ser jeg når jeg åpner døra?! Joda, djevelen selv.. For å si det sånn, jeg vasket fort henda og løp ut derfra.Den kjerringa er skummel ass!!!
Over og ut...

Ingen kommentarer: