søndag 29. november 2009

Hva synes dere?

Haha, hva synes dere om den fine røde bloggen min? Jada, man skal jo se at julen nærmer seg når man titter innom her også. Om det ble fint er en helt annen sak.. ;)

I dag har vi vært hos en fotograf i Drammen og tatt bilder av Teo. Han satt blant annet i bleia oppi en trekasse med en kjempe stor nisselue på seg. Han var jo helt nydelig der han satt. Skulle bare ønske den nisselua kunne blitt på mer enn 2 sekunder om gangen. Får håpe fotografen fikk tatt noen blinkskudd for det! Håper det ble mange fine bilder.. Kommer helt sikkert til å legge ut et par skrytebilder her etterhvert også =)

Nå skal vi snart kle på oss godt med klær å gå ut og se på julegrantenningen i Lyngåsen. Aldri vært med på det før, men siden vi kanskje ikke rekker det i barnehagen i morgen tenkte vi det ville være hyggelig å få det med seg her i dag. Etter Teo er lagt for kvelden skal vi bestille take-out, høre på julemusikk, vaske og pynte litt. I morgen skal jeg kjøpe inn fine julestjerner (blomst) som skal dekorere stua her også. Da blir det nok koselig her! =)

Og så er det bare å vente på denne snøen da,dere.. Godt det hvertfall snør ett sted,og det er her på bloggen min, haha! Det er faktisk nesten sånn at jeg blir pinlig berørt av meg selv, men bare nesten.. ;)

9 kommentarer:

Christina sa...

Veldig koselig :)

Anonym sa...

digger bloggen din!

Anonym sa...

Fint :D

Marianne sa...

Fint med rødt ;) men hvordan får du til at det snør?;)

Marianne sa...

så fin ;) men hvordan får du til at det snør ?=)

Monica sa...

hehe,godt spm du ;) fikk en link tilsendt fra en venninne, men klarer ikke finne linken igjen.. prøvd å google det? snow effects blogspot, eller noe... :)

Linn Therese sa...

Veldig koselig blogg! :) Her har jeg vasket og pyntet hele leiligheten etter at lillemann la seg. Nå kan jula bare komme. :)

Monica sa...

her har vi kun vasket halve leiligheten.. bekkenet mitt tar knekken på meg.. Eirik har tatt ut feriedag i morgen da,for vi skal i to møter i morgen,så da skal vi vaske og pynte her mellom møtene.. gleder meg :)

åh,nå snør det :D

Linn Therese sa...

Snør det? Jøss.. Her i Oslo regner det som bare det. :)