onsdag 4. november 2009

I morgen har jeg en bursdagsgutt i hus!

Wow, tenk at det er i morgen allerede! Det betyr da at jeg må komme meg til Ski for å kjøpe inn ting så jeg får laget krone til han + kjøpt inn til muffins. Hele helgen blir det fult opp med bursdagsfeiring, så jeg må også handle inn til det - vi trenger sånn ca 120 pølser (haha..true story), mange kaker, gele og masse brus og kaffe.. Puh! Heldigvis skal ikke JEG bake kakene, da kunne jeg like så godt latt være for det hadde ikke blitt noe godt, men jeg får i stedet god hjelp av tante Pernille (søstra til Eirik) og mormor (mamma) =)

Det er snakk om mange år siden jeg har vært så ivrig når det kommer til en bursdag, hehe. Vi snakker 15år kanskje.. Det skal bli gøy da,og feire fødselsdagen til sønnen min! =) HURRA!

Ingen kommentarer: