onsdag 11. november 2009

Ikke rart jeg har lange armer.. =)

I dag har vi gått en laang tur her på Langhus. Jeg elsker å gå tur når det er kjølig ute. Man våkner virkelig til når man tar seg en lang gåtur ute i kulda! Forfriskende! Eneste er at det kan bli litt stusselig å trille alene,da.. Spesielt når man ikke finner ipoden sin,som er gjemt i en eller annen eske i boden.....Vi trillet innom helsestasjonen for Teo skulle på 1årskontroll. Helsesøster var ikke der,så vaksiner blir det ikke før i desember. Men legen tok en titt på han (alt så fint ut),og så ble han veid og målt. Stor gutt jeg har, ikke rart jeg har armer som snart rekker ned til bakken (føles hvertfall sånn). Teo veier 11,8kg og er 80,5 lang. Stor gutt =)Vi trillet også innom posten, for der ventet det en gave på oss. Wee. Egentlig til Teo, men føler jeg har mer glede av den foreløpig - nemlig en julesokk! Åh, jeg gleder meg til jula =)Er jo lov å håpe at vi har en peis å henge den ved innen jul =)

Nå har Eirik kommet hjem fra jobb,og vi skal bare slappe av med pluggen før vi skal dra videre til Kasper, Ann Katrin og Morten. Vi er nemlig bedt på elggryte. Mmm.. Jeg gleder meg =)

Ingen kommentarer: