onsdag 4. november 2009

Jeg er et naturtalent! *kremt*

Yes, da var jeg ferdig med krona OG jeg har lagd muffins..

Etter fire forsøk klarte jeg å klippe en krone som faktisk så ut som en krone, det er litt av poenget har jeg hørt. Jeg kan ikke si at jeg er helt i ekstase over hvordan den ser ut, men når jeg tenker meg om tror jeg ikke Teo bryr seg så veldig enda om hva slags klistremerker som er på krona og hvor de er plassert. Forresten, sånn derre glitterlim - hvor lang tid tar det før det tørker a? Jeg har selvfølgelig klart å ta i glitterlimet på krona,så det er most utover alt (og da mener jeg selvsagt alt, sofaen også).. Jaja..
Fargen på den er i hvertfall fin...

Og så til disse muffinsene. Jeg trodde det skulle være lett, i og med at jeg gikk for Toro 1-2-3.. Men jeg må ha tatt i alt for mye vann/smør?! For det er vel ikke meningen at røra skal være mer rennende enn vann?? Hmm.. Fikk lagd sykt mange muffins i forhold til det som står på pakka da,så det.. Håper de blir gode! Røra var i hvertfall god.. Jeg kunne drikke den,om jeg hadde hatt lyst... Mmmm..

Og så til slutt; for en tid tilbake var det en som spurte om jeg kunne legge ut et par bilder av det første albumet til Teo. I dag har jeg endelig klart å rotet meg til å ta et par bilder av det. Jeg scrapper ikke, bare så det er sagt. Jeg lager et helt vanlig album, med bilder, klistremerker og litt tekst.. Men kan jo legge ut bilder for det ;)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kan ikke få sagt det nok: JEG DIGGER BLOGGEN DIN! :)

Anonym sa...

hipp hurra for ettåringen;)
Fin krone også;) hihi
klem fra oss i moss

Marianne sa...

Gratulerer masse til gutten din;)
Han får en kjempe fin krone:)

Hilsen Marianne (marrys-verden) :)

Monica sa...

Anonym: åå,så koselig å høre :D

Monica sa...

Dere i moss: Tusen takk! Tenk at han er 1 år :) Finner Markus veien ut snart? Får ta deg med å løpe i trapper jeg ;) stor klem

Monica sa...

Marianne: Tusen takk! :D Hehe, krona gikk fort av i dag,så den blir mer stående her til pynt :D hihi

Anonym sa...

GRATULERER med dagen til Teo! :D

Synes kronen var fin jeg, og albumet var nydelig! :)

Monica sa...

Tusen takk, Tonje!! :)