søndag 22. november 2009

Jeg er helt alene!

Nå er jeg helt alene, og jeg liker det ikke!Dette er første natten på over 1 år at jeg har vært helt alene hjemme på natten. Teo sover hos mormoren sin i natt. Jeg var der til han hadde sovnet og så dro jeg videre til Linda. Hun hadde lagd i stand middag. Veldig koselig. Da jeg var på vei hjemover vurderte jeg å dra hjem til mamma for å sove over der slik at jeg får sett Teo med en gang han våkner i morgen tidlig, men jeg fant ut at jeg har et sterkt behov for litt ekstra søvn. Så derfor får jeg heller sove nå, våkne opp forhåpentligvis uthvilt i morgen, for så og hente sønnen min. Can't wait! =)

Dette er rart, nesten litt skummelt, å være her alene midt på natta. Ensomheten tar tak i meg. Jeg føler meg nesten litt tom. Flere som er så avhengig av å ha noen rundt seg? Jeg liker ikke å høre mine egne tanker. Jeg liker ikke å sove helt alene. Jeg liker ikke å våkne om morgenen uten å se et kjent ansikt. Jeg liker generelt ikke å være alene, spesielt ikke på natten...

Eirik er på julebord i kveld med gutta. Tenker det er liv på byen da, ja! Jeg er inspirert, og prøver derfor å få til et lite julebord for oss jentene også. Vi fortjener det minst like mye vi. Håper det faktisk blir noe av, for da skal jeg farsken meg begynne å glede meg allerede ;) God jul dere, sånn litt veldig på forskudd =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Æ føle d samme :) d e så ensom uten mine små, å selvfølgeli samboern de (må itj gløm han) hehe.. Kan itj levva uten min lille familien :)

Hilsen fra en fast leser ifra midt-norge =)

Anonym sa...

Jeg er helt enig!=)

Monica sa...

koselig å se at du er fast leser,fortsett med det =) hehe