søndag 8. november 2009

Jeg er litt glad for at det er ett år til neste gang ;)

I dag hadde vi årets siste bursdagsfeiring for Teo. Det har vært en veldig koselig helg, med mye morro, men nå er jeg innmari glad for at det man bare har bursdag én gang i året,for det her tar på.. ;) Og så har jeg notert til neste år; det er ingen vits å vaske FØR bursdagsfeiringen - vent heller til ETTER,så slipper du å gjøre det 2 ganger =)

I dag hadde vi noen venner på besøk. Innmari koselig! Det gikk i pølser, kaker og gaver. Teo fikk masse fint =)
Koselig med besøk. Mathias og Teo var veldig glade for å se hverandre igjen,og Teo fikk til og med en heftig suss av Mathias =)
Teo fikk en lekestøvsuger av "onkel" Henrik og "tante" Kristine som lager skikkelig mye lyd. Tusen takk!! ;)Luringen Mathias var helt i ekstase over alt papiret på gulvet!! =)Emilie og Christer kom også på besøk,noe som var veldig hyggelig. Emilie danset litt for oss med de nye skoene sine! =)Teo koser seg med kake (i dag også!!) sammen med de store gutta. Gutta boys! Mathias fikk lov å dyppe tunga si i appelsinbrus,og hvis det hadde vært opp til han tror jeg han ville badet i det,for det var jaggu meg DØDS godt!! =) hihi!
I tillegg fikk Teo tilbake Tiger'n sin som har vært på en ukes ferie hos Mathias. Teo var så glad for å se han igjen,og har mosekost Tigern i hele kveld. Tigern er selvfølgelig med i senga også. Savnet var nok stort =)
En veldig fin dag med gode venner! =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så herlige bilder! :D
Ser ut som dere har hatt en kjempe fin bursdagshelg =)

Og du, et lite tips, husk å slå av den lekestøvsugeren på kvelden, særlig om du er like lettskremt som meg, som fikk noja da jeg hørte "for en svinesti" utpå lekerommet her en kveld.. Støvsugeren har havnet på verandaen, og den får ikke komme inn på en stund, hehehe!

Anonym sa...

Ååå, så grom han er! :)
Gratulerer med vel overstått burdagsfeiring :D

Monica sa...

HAHA,det skal jeg huske på! :D mye lyd på disse barnelekene gitt ;)

ja,har vært en innmari koselig helg. Teo har bare vært blid og fornøyd. Så jeg som mamma har jo kost meg virkelig =) MEN jeg er glad det er ett år til neste gang :D nå er jeg sliten nå! hehe..

Monica sa...

tusen takk :)