torsdag 12. november 2009

Jeg har fått bank!

Det er ikke alltid like lett å være mamma. Etter en periode med ekstremt lite søvn,og masse sutring på dagtid, har du mest lyst til å rømme til en øde øy hvor det er helt stille, men i stedet må du smøre deg med tålmodigheten til en skilpadde å prøve og fungere - være en god mamma, en god samboer, lage god og sunn mat, rydde og vaske,og selvfølgelig gjøre alt dette med et smil om munn. Lett? Nei,ikke alltid! Etter jeg ble mamma selv har jeg fått en ny respekt for andre jenter/damer.. Så flinke vi er!!

I natt sov Eirik på sofaen for å få en hel natt med søvn, i og med at Teo sover så urolig for tiden. Jeg hadde derfor Teo ved siden av meg i senga,og i dag våkner jeg med vondt i øyet, et ømt skinnbein og en sprekt leppe. Et bakhode er virkelig hardt! Det er deilig å våkne da,av at et bakhode smeller inn i leppa di...... Da har man mest lyst til å skrike ut "FAEN",for deretter å slenge seg over på siden å gråte for full hals - i stedet må man banne og skrike inni seg,men være rolig som et marsvin på utsiden,for ellers kan jo lillegutt bli skremt. Hehe, det er faktisk ikke så lett som det høres ut som! Jeg våkner opp i dag og føler jeg har fått skikkelig bank i natt! Gutten er jo 1år,og var i halvsøvne,så han forstår selvsagt ikke at mamma har fått vondt - han har jo bare prøvd å finne en bedre stilling å sove i... Jaja, i natt får han sove i sin egen seng ble plutselig min konklusjon!

2 kommentarer:

Stine Elise sa...

Å herregud da! Så sykt :p Har fått et par lusinger til nå selv, blant annet en mobil i leppa. Så ut som om ei veps hadde stukket meg, men har heldigvis ikke endt i blod.. ENDA.

Forstår at jeg har verre ting i vente, altså. Haha!

Monica sa...

jah,det var litt av en natt.. jeg sov ikke akkurat rolig og fredlig..lå bare å venta på neste bakhodekast ;) og dette var ikke første gangen ;) han har vel klart å sprekke opp leppa mi 2 ganger før og!