mandag 16. november 2009

Jeg hater MAC!

Titt tei!
I dag har jeg vært på jobbintervju. Det gikk...vet ikke! Ene øyeblikket føler jeg det gikk ganske bra,og i neste øyeblikket føler jeg det gikk ræva. Vel vel.. Jeg får bare vente å se! Hvis jeg ikke får denne jobben dukker det nok opp noe annet interessant! Det positive var at det var over 60 søkere, og så hadde de valgt ut 5 stykker til intervju, og JEG var en av dem! =)

Nå er jeg en tur hos mamma. Teo, elsa the dog og jeg har gått en lang tur. Nå sover lillegutt og bikkja og jeg sitter her. Har ordna og styra litt på nettet, og det tok sin tid for jeg er på søstra mi sin mac. Gud bedre jeg er glad jeg ikke har mac. Det er jo et helvete å bruke den!
Fikk heldigvis fullført det jeg skulle, men det var nummeret før jeg kastet hele driten ut av vinduet i stad... Er nok en vanesak, men foreløpig er jeg veldig glad i min vanlige hp laptop ;)
Teo går tur med hunden =)

Pga den lille hemmeligheten vår er jeg forresten veldig spent for tiden. Unnskyld for at jeg erter dere på den måten, men vil ikke fortelle noe foreløpig ;) Og nei, tante Hilda, jeg er ikke gravid igjen ;) Eller er jeg...? Hmmm...

13 kommentarer:

Anonym sa...

Røp hemmeligheten!!?
Liker bloggen din, du har fått en ny fast leser =)

Monica sa...

hihi.. nope,foreløpig vår hemmelighet, sorry ;)

så koselig å høre. fortsett å følge med =)

Anonym sa...

Herregud!! :/ Flaut

Monica sa...

ok

Anne sa...

Skal du gifte deg Mon? Første som fallt emg inn da jeg leste det:-)

Veronica:o) sa...

Må bare le av en kommentar her hvor det står flaut.. Hvis den er frekt ment... Men men..

Ble nysgjerrig selv jeg..hihi...:)

Monica sa...

Anne: skal nok ikke gifte meg med det første =)

Monica sa...

Veronica: Ja,hehe,alt for å legge igjen en kommentar da liksom.. Who cares... ;)

Har sendt deg en mld med hemmeligheten jeg,så nå trenger du ikke være nysgjerrig lenger =)

May sa...

Lurer på om det er noe med hus-kjøp jeg..?? =) Nysgjerrig nå altså.. =)

Anonym sa...

Jeg gjetter 2010-baby OG huskjøp ;)

Monica sa...

haha,dere er like nysgjerrige som meg skjønner jeg ;)

Jasså,tonje, 2010 baby? oi, det hørtes slitsomt ut ;)

tihi!

dette var jo gøy... haha.. =)

Anonym sa...

hm, planlegging av 2011 baby da, kanskje *dødsnysgjerrig*

Monica sa...

man skal aldri si aldri =)