lørdag 21. november 2009

Jeg ser det, men jeg ignorer det!

Nå er Teo og jeg hos mamma en tur. I sidesynet mitt ser jeg at Teo fyller vannskåla til Elsa the dog med hundemat og leker. Jeg ser at han plasker for harde livet i hundeskåla. Jeg ser at han er kliss klass våt. Men man må velge sine kamper, ikke sant? Jeg velger å ikke ta denne kampen!

Grunnen til at jeg ikke velger denne kampen er fordi dette er første gang i dag han ikke har hengt i buksene på meg. Tro det eller ei, men jeg har en suuuper mammadalt i hus. Så nå nyter jeg de få minuttene uten å ha et annet menneske festet fast i meg! Det er lov å lukke øya innimellom ;)

Nå var han ferdig gitt. Jeg får skifte på han og komme meg hjem. Ha en fin kveld!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hehe.. mammaadalt i denne aldern. har selv en gutt på 20 mnd å e ætter mæ overalt! Da mener æ OVERALLT åsså når æ sitt på do.. Huff.. slitsomt, men litt kos oxo :) hehe..

Monica sa...

ja,det er veldig slitsomt,men også VELDIG koselig. jeg får jo så mange koser og klemmer og nusser i løpet av en dag. Så jeg skal jo forsåvidt ikke klage =)

Anonym sa...

ja itj sant.. ska itj klag :) han jør mæ gla når æ itj e i humør ( han viser sæ frem å jør sæ tøff) haha.. å få MASSE klemmer å nusser hver dag jør dagen min bedre :)

Stine Elise sa...

Hihi, nå måtte jeg le litt.. :)

Monica sa...

anonym: ja,de er fantastiske de små. det er lov å bli sliten og lei innimellom,for det er jo en fulltidsjobb. men så mye glede som følger med den jobben er jo helt utrolig. samme hva slags humør jeg er i så får den gutten meg til å smile og le. han smelter hjertet mitt gang på gang. vi er heldige =)