onsdag 18. november 2009

Jeg synes det er så vanskelig...

Jeg har jo helt siden jeg ble gravid gledet meg til å lage et fint gutterom til Teo. Nå som jeg vet (håper) det nærmer seg synes jeg plutselig det er så utrolig vanskelig. Inni hodet mitt har jeg kun ideer til et babyrom, men ikke et gutterom. Jeg ønsker i hvertfall hvite møbler, men så er det det at senga hans er brun. Derfor hadde det jo vært fint med brune møbler.. Men igjen, sprinkelsenga skal han ikke ha for alltid,og da kan man jo bare kjøpe en hvit seng da. Haha, snakk om problemer du!!

Kom gjerne med forslag til butikker/nettsider hvor man kan få kjøpt billige fine barnemøbler, eller som jeg kan bruke til inspirasjon.. Blir vel et rom fylt opp med leker og atter leker tenker jeg. Uansett tror jeg lillemann blir mer enn fornøyd med akkurat det. Jeg tror ikke han bryr seg så mye om hvilken farge det er på kommoden hans, eller hvordan gardinene hans ser ut..

Men jeg vil jo at han skal ha det "perfekte" rommet!

4 kommentarer:

Stine Elise sa...

Åh har en perfekt blogg du kan se på. Brunt er VEEELDIG fint med lyse-lyseblått. Har hentet mye inspirasjon fra henne:

www.silje-sin.blogspot.com

mer spesifikt:http://silje-sin.blogspot.com/search/label/barnerom

Monica sa...

takk for tips :) da skal jeg ta meg en titt der så fort jeg har tid :)

Anonym sa...

Masse fine møbler fra Sia!

Jeg solgte det før, og de har masse lyseblått med piratmotiv!!

Siw2ril sa...

Jeg har tips til en side hvor du kan finne maaasse inspirasjon ihvertfall! www.styleroom.se
En svensk side, men hvis du søker på "pojkrum" så finner du garantert utrolig mange flotte barnerom!:)