lørdag 28. november 2009

Jeg tok en titt....

..i boden i stad,og da fikk jeg øye på all julepynten. Lysten er kommet,og i morgen kveld blir det jul her i stua. Lekegrinda skal bort (endelig), og nisser, julelys, røde sløyfer og julekuler skal frem. Gleder meg til å feire Teo sin andre jul. Denne jula blir helt spesiell =)På mandag er det julegrantenning i barnehagen til Teo klokken 16. Eirik og jeg skal i et møte klokken 15, men håper for alt i verden at vi rekker det. Det hadde vært kjempe koselig. I mellomtiden får vi håpe det blir kjøligere og at snøen kommer. Grønt gress og regn får ikke helt frem julestemningen hos de fleste ;)

Flere som gleder seg til desembermåned og alt det koselige som følger med? =)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jaaa, første jula sammen med datteren min. Gleder meg. Imorgen skal jeg pynte og resten av desember skal nytes! God helg:)

Monica sa...

kos dere masse. jeg tror denne jula blir fantastisk =)

Lene sa...

Koselig med julepynting! :) Fin juleheader du har fått deg også. Hihi! :D

Monica sa...

ja,haha.. er den ikke fin? ;)

Monica sa...

ja,haha..er den ikke fin? ;)