fredag 27. november 2009

Julepynt, barnehage, baby, klipping og fredagskveld =)

Jeg er jo et julemenneske,og har gledet meg siden jula 2008 til jula 2009. Vel, nå har det seg sånn at leiligheten vår er solgt og vi er forhåpentligvis snart på flyttefot (hvis ting kan gå vår vei for en gang skyld), og jeg har derfor mentalt allerede flyttet ut herifra. Det frister derfor ikke å pynte denne leiligheten, det frister ikke å vaske den, det frister generelt ikke lengre å bo her, nettopp fordi jeg er i flyttemodus,og vil myye heller pynte mitt nye hjem (som jeg ikke vet hvor er enda..). Om jeg er vanskelig? Jada, ingen som har sagt noe imot det! Jeg trenger derfor å finne motivasjonen og lysten slik at det blir jul i stua her og. Jeg må jo selvsagt pynte, vi jo ha jul, men det er jo litt hyggelig om man faktisk har lyst til å pynte også..

Til uka vet vi mye mer om flytteplanene våres. Ting ser egentlig litt mørkt ut på den fronten nå (off course),men vi får håpe at vi blir positivt overrasket. Da hopper jeg i såfall i taket og jubler for full hals. Ja, jeg skal til og med bli ivrigere enn de utrolig slitsomme deltakerne i beat for beat.. Kryss fingrene for oss! =)

Lurer dere på hvordan Teo hadde det i barnehagen i dag? Selvfølgelig gjør dere det! ;) Han hadde det kjempe fint. Gråt ingenting, og bare smilte og lo. Da vi kom lekte han på lekerommet med de andre gutta. Jeg listet meg inn,og da han så meg ropte han mamma og ga meg verdens beste klem - og så løp han tilbake til gutta for å fortsette leken, hehe. Det tok vel en halvtimes tid før Eirik og jeg fikk han med ut av barnehagen. Han løp bare tilbake til gutta og lekene hele tiden. Kjempe deilig for meg og min samvittighet. Nå kan jeg senke skuldrene og vite at gutten min storkoser seg i barnehagen. Ikke noe er bedre enn det! =)
Sliten gutt slapper av i sofaen etter barnehagen <3

Vi har også vært en tur i moss i dag på barselbesøk. Lille Markus er så bitteliten og så utrolig nydelig. Jeg kjenner det røsker litt i livmora mi, det må jeg innrømme, men det blir nok en god stund til nestemann kommer her i hus. Vi har jo en liten herlighet på 1år å kose oss med, som foreløpig trenger all vår oppmerksomhet. Han likte forresten ikke helt at mamma holdt en annen baby, da ble det buksedraing, sutring og ville bare opp opp opp. Jeg skal derfor dra dit en liten tur mens Teo er i barnehagen på onsdag, slik at jeg får holdt, kost, luktet og brukt oppmerksomheten min på det lille nye familiemedlemmet =)Lille Markus <3

Fredagskvelden vår går til hjemmekos og klipping av hår. Svigermor er her for å klippe Eirik nå. Den gutten har litt av en manke, og det vokser i rekordfart, så det var på tide. Nå blir han så fin atte =) En avslappende fredagskveld, og det ender nok opp med å legge seg tidlig også, slik at man er i form i morgen når hele dagen skal gå med til lek og morro med lille Teo'n vår =) God helg!

Ingen kommentarer: