onsdag 25. november 2009

Klar for barnehagen! =)

I dag var det tid for Teo sin første dag i barnehagen. Vi tok på klær og sekk og var klare for å gå ut døra,helt til Teo tippa bakover. Litt liten til å bære sin egen sekk kanskje? ;) Han er så søt med den på. Den rekker han helt ned til knærne, hihi..Tøffen! <3

I barnehagen gikk det veldig fint. Holdt et godt øye med hvor mamma og pappa var til enhver tid, men det var spennende med alle barna og lekene. Vi var med på samlingsstund,og det var kjempe morsomt. Teo var ivrig og klappet seg gjennom alle sangene =) I morgen skal han være der alene, det kan jo bli spennende ;)

Vi er veldig fornøyde med barnehagen. Liker absolutt alt ved den barnehagen faktisk! Synd at han kanskje må bytte til en annen barnehage om ikke lange tiden på grunn av flytting, men men.. Det får vi ta som det kommer. Han er liten gutt og blir dermed fort vant til forandringer, så forhåentligvis går det bra om det skjer!

I morgen skulle vi ta med noen bilder av Teo og familien hans,så skal de lage et lite "hus" til Teo med bilder av alle han er glad i. I tillegg skal de hjelpe han å lage julegavesekk og julegaver. Tenk, jeg får kanskje julegave fra sønnen min som han har laget selv i år. Sukk! Blir sikkert verdens fineste julegave. Trodde aldri jeg kom til å tenke på det som såå stort før i tiden, men åååh som jeg gleder meg nå =)

Tenk at han går i barnehagen allerede.. Han ble jo født i går...

11 kommentarer:

ღ Marlen ღ sa...

Søt han er :-)

Monica sa...

jepp :D hehe

Anonym sa...

Så nydelig han var på bildet med sekken og smilet:)

Monica sa...

jeg må jo si meg enig ;) koselig å høre! :)

Anonym sa...

Så skjønn han er! :D

Linda sa...

Tenk at han har begynt i barnehagen!!! Lille kjekken!!! Så stor gutt på bildet!! :):) Lykke til i morgen!! Går sikkert bra!! Klemmer Linda

Monica sa...

ja,tenk det! det har gått utrolig fort :) om en måned begynner mathias også. helt utrolig :)

går nok bra i morgen,men gruer meg litt :) håper ikke han gråter når jeg går. da blir jeg der :P

klem

Anonym sa...

Åhh, så stolt gutt! :)
Smelter hjertet til de fleste han tenker jeg :D
Storsjarmør'n!

Monica sa...

han smelter i hvertfall hjertet mitt flere ganger om dagen ;) *stolt mamma*

JulieST sa...

Guu for en skjønn unge du har! Kjempesøt med sekken på ryggen :)

Monica sa...

så koselig å høre! Tusen takk :D