fredag 6. november 2009

Migrene og babyshower

Dette har vært en litt slitsom dag og en veldig koselig dag. Jeg startet dagen med kraftig migrene som varte i flere timer. Helt forferdelig. Nå har jeg faktisk hatt vondt i hodet hver eneste dag de siste 4-5 ukene. Kanskje på tide med en tur til legen? Heldigvis ga hodepinen seg utover dagen. Da fikk vi skrudd sammen nye sykkelen til Teo. Ja, dere leste riktig, min 1 åring har fått sykkel av oldemoren og oldefaren sin. Kjempe stas! Han rekker ikke ned til pedalene, men det er sånt fint håndtak bak på den så vi dytter han rundt her i stua til han sin store glede!Tøff? =)

I kveld tok jeg turen til Drøbak. Vi har hatt surprise-babyshower for Marlen hjemme hos Marte. Veldig koselig. Vi hadde kjøpt inn gaver og mange rosa smokker, i og med at hun venter en liten jente til. Rosa ballonger og masse rosa lys var også kjøpt inn. En skikkelig jente"fest" =) Jeg hadde ikke med kamera, men har stjålet et par bilder som Marlen slang ut på facer'n med iphonen i løpet av kvelden ;) Hehe, ser ut som en veldig sosial gjeng dette her - vi satt ikke foran den datan hele kvelden altså! =)

Jeg dro hjem før alle de andre jentene, for jeg må fikse et par ting til den store bursdagsfeiringen i morgen. Jeg skal ikke bake, takk og lov, men jeg skal lage gelé og sjokolademousse. Tror jeg skal klare å lage det, men igjen, la oss ikke overvurdere Monica's kokkekunstner! Nå er det først og fremst dinner-time,sen middag. Vi skal ha indisk tandori til middag. Nam! Jeg blir aldri lei! Ha en fortsatt fin kveld med gullrekka, godteri og det som følger med =) Tudelu!

Ingen kommentarer: