tirsdag 17. november 2009

Morsomt med nye ord!

Denne aldern her er helt herlig. 1 år. Han lærer stadig nye ting, og det dukker opp nye ord hele tiden. Nå vet ikke jeg hva som er vanlig, og hva de bør kunne si når de er nettopp fylt 1 år, men jeg føler han ligger ca midt på treet.. Nå kan jeg kommunisere med han, kanskje ikke med så mange ord, men jeg ser at han forstår hva jeg sier og han svarer enten med de orda han kan om de måtte passe som svar,eller så viser han meg på andre måter. Kjempe gøy! =)

Teo har alltid vært fan av borte/bø, eller borte/dø som han sier. Vi leker borte/dø ca 400 hundre ganger om dagen. Og under frokosten var det intet unntak. Døø sier han og ler mens han tar hendene bort fra ansiktet. Jeg ser på han og sier; "Teo, det heter bbbøøø!" Han ser rart på meg, blir helt stille i noen sekunder, og siden det har han sagt borte/bø =)

Andre ord han sier er: se der, tittei, hei, nei, mamma, pappa, hadet, borte, bø, elsa, ja, æsj, nam - Det er det jeg kommer på i farta!

Og spør jeg om han kan hente f.eks Tigern, ja, da henter han Tigern. Han er som en liten hund, hehe..

Ingen kommentarer: