mandag 30. november 2009

Nå har vi vaska golvet og vi har børi ved......

Eirik tok ut feriedag i dag, for vi hadde litt av hvert vi måtte få gjort. Vi var en tur hos advokaten, så nå er leiligheten vår SOLGT til Henrik og Kristine. Overtakelse er om 2måneder, så jeg kjenner jeg er en smule kjempe stressa med tanke på at vi ikke har funnet et nytt sted å bo enda, men veldig deilig å ha kontraktene på salget i boks!
Etter kontraktsmøtet leverte vi Teo i barnehagen og dro hjem for å ta julevaska. Leiligheten vår har vel aldri vært så rein. Vi har vasket på steder som ikke har blitt vasket siden vi flyttet inn, faktisk. Og Eirik tok seg av gulvvasken på grunn av mitt dårlige bekken, og for å si det sånn; jeg har aldri sett noen være så nøye med gulvvasken før - han brukte hvertfall 45minutter på å skrubbe vårt lille stuegulv, haha - og møkkete var det ikke her,altså. Ble skinnende rent til slutt da =)

Deretter var vi i et møte med banken, og nå er alt av lån 100% i boks. Deilig! Det tok sin tid, men de fikk ræva i gir til slutt,så nå kan vi endelig begynne å by på boliger. Håper vi kan ha litt flaks nå! Etter møtet dro vi til barnehagen til Teo og rakk akkurat julegrantenningen. Da møtte vi en liten gutt i en alt for stor dress,som var veldig sliten og trøtt. Vi dro derfor hjem rimelig fort, tok en lang dusj, spiste middag og begynte julepyntingen med julesanger på full guffe. Nå er det så koselig her. Teo hjalp også til, han var spesielt flink til å kaste alle julenissene rundt omkring ;)Fått pyntet litt i hvertfall. Gleder meg til juletreet skal pyntes, men egentlig godt det er en stund til, for denne førjulstiden er så utrolig koselig. Jeg vurderer også å kjøpe noen knall røde gardiner, da hadde det blitt jul i stua da. Plutselig er jeg blitt glad i leiligheten min igjen, hehe, hjelper med litt små forandringer!

Teo og jeg sender en stor klem til alle dere - vi har nemlig lekt "klemmeleken" i over 15 minutter før leggetid (true story). Først gi mamma en stor klem, le veldig høyt,for så og løpe til pappa å gi han en stor klem, le veldig høyt, for så og løpe til mamma å gi hun er stor klem, le veldig høyt, osv.. Kjempe koselig! Vi er heldige som har en kosegutt i hus =) Ha en fin kveld alle sammen, det skal vi!

*mmmm, klementiner...*

Ingen kommentarer: