søndag 15. november 2009

Når savnet blir intenst..

Vi hentet Teo ganske sent i dag, slik at han fikk ekstra masse tid hos tante og onkel,og slik at vi fikk virkelig slappet av når vi først hadde barnevakt. Savnet ble virkelig intenst i det vi skulle gå ut døra her, så derfor kjørte jeg som en tulling til Christine og Henrik. Jeg klødde i hele kroppen, haha, så intenst var savnet. Følt det sånn noen gang?

For noen timer siden kom vi hjem med lille marken vår. Han sovnet som en stein for natten i det vi kom inn døra, så vi har ikke fått vanvittig mye tid med han i dag (selvom vi fikk lekt oss litt hos tante og onkel før vi dro hjemover da), men til gjengjeld tar vi jo igjen for det hver dag ellers!

Det er deilig med noen dager innimellom hvor vi bare er kjærester, eller hvor vi bare er Monica og Eirik. Man får på en måte ladet opp litt,slik at man lettere takler hverdagene og stresset som følger med uten å rive av huet til hverandre. For ja, jeg skal ikke legge skjul på at det kan bli litt hett i topplokket på oss begge når vi er slitne og vi ikke gjør annet enn å stresse fra morgen til kveld. Da er det godt å få litt ordentlig alenetid sammen, slik at vi får minnet oss selv på hvor utrolig glad vi er i hverandre!

I kveld har vi bestilt take-out,som straks kommer på døra,og så skal vi kose oss foran tv'n med en film. Year one heter filmen. Noen som har sett den? Jeg har hørt at den er morsom!

I morgen skal jeg på jobbintervju forresten. Det kan jo bli spennende! Og så skal vi en ting som foreløpig er littegranne hemmelig. Tihi! Bortsett fra det skal jeg bare koose meg med lillemann. Om litt begynner han i barnehagen. Det blir veldig rart, jeg blir nesten litt uggen av å tenke på det, men han får det nok helt sikkert fint. Er nok værst for mor ;) Heldigvis har vi muligheten til at han kan få en rolig start med ikke så alt for lange dager, + en fridag her og en fridag der. Det er gull verdt for meg i hvertfall, som gruer meg som en hund til lillemann er nødt til å være 8-9 timer i barnehagen hver dag (bortsett fra fredager,for fredager har Eirik pappaperm) *hulk* Jeg føler "alle" andre har muligheten til å levere sent og hente tidlig i barnehagen. Er dette virkelig tilfellet? Og hvordan får man det til?

Ooo,dinner-time! Ha en fantastisk søndagskveld,dere! =)

2 kommentarer:

Nina sa...

Mens jeg studerte kunne jeg levere sent og hente tidlig, men nå er han der fra ca 7.40 til 16.20. Lange dager! Litt trist, men jeg vet at han har det veldig bra :) Det går nok kjempefint!

Monica sa...

uff,ja,det er lange dager..kjenner jeg gruer meg litt :S men han får det nok fint. værre for mammahjertet ;)