tirsdag 17. november 2009

Neida,så det......

Lille luringen har helt siden han var bittebitteliten vært ekstremt opptatt av de turkise/blå håndklærne våres. Han har alltid strekt seg etter dem,og hvis han har blitt tørket i dem har han vært helt i ekstase og mosekost håndkleet. I morres satt han i badekaret sitt og plasket. Da blir det ofte like vått som atlanterhavet på badet vårt, så jeg la det turkise badehåndkleet på gulvet like ved balja hans for å tørke opp. Jeg gikk ut av badet for å hente et håndkle som hang på tørkestativet,og da jeg kom tilbake hadde lille luring gjort dette: Han hadde dratt hele det enorme håndkleet opp i badebalja si,og han var såå fornøyd der han satt. Jeg kunne ikke gjøre annet enn å le, for jeg så hvor lykkelig han var, hihi. Små barn store gleder sa du? ;)

Ingen kommentarer: