tirsdag 17. november 2009

Ny sofa?

Når vi flytter skal vi selge den sofaen vi har i dag og kjøpe oss en ny. Vi har funnet sofaen. Den er knallgod å sitte/ligge i, med plass til maange. Eneste er fargen, den er vi fortsatt ganske usikker på. Det står mellom brun eller grå. Har sett den i brun i virkeligheten,og den er knallfin. Men vi har brun sofa nå, og det hadde kanskje vært gøy å prøve en ny farge? Hmmm..
Hva synes du?

De bildene ble visst sykt store, og med hvit bakgrunn ser det ut som det er en mil mellom hvert bilde, men det er ikke det altså..

Vi skal ikke ha "føtter" i treverk da! Kjenner jeg meg selv rett ender vi nok opp med den brune.. Jeg er jo veeldig glad i alt som er brunt, bortsett fra bæsj...

3 kommentarer:

mks07 sa...

jeg har koksgrå soffa. kunne ikke tenke meg å bytte farge.flekker sees ikke på den fargen. lett å få bort.
syns den fargen passer oss best siden vi har 3 små barn.de søler mye

Monica sa...

ja,du sier noe der.. hmm.. må tenke litt på dette,og dra å ta en titt på den grå sofaen også.. kan jo hende jeg/vi faller helt for den da =)

Tina sa...

Jeg syntes den brune var finest!:)