lørdag 14. november 2009

Perfect home, bekkendritt og bytur

God morgen, folkens! Her startet dagen litt før 06,noe som var ganske typisk,i og med at det var min tur til å stå opp ;) Heldigvis avlastet Eirik meg litt over 08,så jeg fikk sove en time før han dro videre på jobb. Ja, jeg er et lite dovendyr. Får liksom aldri nok av den derre søvnen.. Uansett, i går var jeg på perfect home party hos Linda. De har så utrolig mange fine ting. Det kan fort bli litt dyrt, så jeg behersket meg og kjøpte bare et par ting - blant annet en gulvramme. Knall fin!

I går var veiene skikkelig glatte,og selvom jeg kjørte så forsiktig som bare det hjemover tok bilen min et par piruetter på veien. Veldig glad for at jeg var alene i bilen,for ellers kan det fort hende jeg hadde blitt en smule hysterisk - og det er jo ikke bra på glatt føre! For et par år siden var Eirik og jeg på vei til Hafjell,og da vi hadde kjørt forbi Hamar ble veiene såpeglatte. Jeg mistet all kontroll på bilen,og den snurra rundt og holdt på å fronte med bilen som kom kjørende bak oss, for så å holde på å treffe autovernet. Jeg ble helt hysterisk, så Eirik som satt i passasjersetet måtte ta over og pumpebremse med brekket. Til slutt stoppet vi i motsatt kjørefelt,på motorveien. I det vi fikk bilen over i vårt felt igjen (noe som tok sin tid pga det var så glatt), kom det en svær trailer i 140kmt.. Fy flate, vi var faktisk millimeter fra å dø! Det høres kanskje ikke så ille ut når jeg forteller nå,men det var faktisk helt jævelig!

Den siste tiden har bekkenet mitt vært ille. Skikkelig ille. Jeg klarer så vidt å sitte oppreist i bilen uten å slå hodet mitt i rattet på grunn av smertene. Jeg holder egentlig på å bli litt gal av dette! Hvordan skal denne drittkroppen her takle flere svangerskap da da...? *sukk* Ryggen ble heller ikke bedre av å sitte superanspent i bilen fra Tomter til Langhus i går kveld. Så i dag er den virkelig ille. Til og med ligge gjør vondt.. Jaja, syt syt fra meg - men dette skremmer meg! Hvorfor i helvete skal jeg ha fortsatt vondt??? Argh!

I kveld skal jeg drikke litt øl og et par drinker, og dermed forhåpentligvis "glemme" smertene mine. Vi har nemlig barnevakt i kveld. Teo skal sove hos tante og onkel og kusinene sine. Det er over 3mnd siden vi fant på noe sammen uten barn,så det skal bli godt. Vi skal spise middag hos et vennepar og så ut på byen! Det evige spørsmålet er selvfølgelig; hva skal jeg ha på meg?! Egentlig vil jeg kjøpe meg noe nytt,men når man ikke har penger til det får man heller finne noe lurt i skapet sitt....

På dagtid i dag jobber Eirik,så Teo og jeg får finne på noe lurt. Jeg vurderte en tur ut i snøen,men nå ser jeg at det bare er slapsesnø,og da frister det ikke noe særlig. Vi får se hva vi gjør. Foreløpig sover han,og jeg vurderer å ta en liten en på øyet jeg og, hmm... Jaja, ha en fin helg,dere! =)

Ingen kommentarer: