tirsdag 17. november 2009

Radiostjerna mi *knis*

Nå om dagen sover jeg skikkelig dårlig. Vi prøver ut noe nytt - og det er at Eirik sover på sofaen på hverdagene. Super stusselig, men det ble rett og slett for mye nattevåk for tiden med han på rommet (er ikke jeg som har kastet han ut altså,han foreslo det selv). Han snorker ganske høyt. Jeg sover meg gjennom det, men Teo våkner. I tillegg har han på vekkerklokke på litt over 06,og den våkner Teo alltid av - uten unntak. Så for å få litt søvn har vi gjort det på denne måten på hverdagene.. Åååh, jeg gleder meg til den dagen vi får eget rom! Jeg merker at jeg sover så dårlig alene i den senga, våkner ofte.. Så for meg blir det til at jeg våkner like ofte, men forskjellen er jo at jeg slipper å få baby til å sovne hver gang ;)

Forresten, det var om Eirik på radioen i dag, hihi. Firmabilen hans streika på vei til jobb, på E6'n. Da var kjæresten min veeeldig fornøyd,da....... Så hvis du ser en hvit varebil like ved klemetsrud er det Eirik ;) Du får vinke!

Morro at jeg fikk så mye respons på gårsdagens innlegg, nysgjerrigper'er ;) Hvis jeg hadde fått såpass mye respons på hvert innlegg hadde det vært hæla i taket og tenna i tapeten da, hehe..

Ha en strålende dag i møkkaværet! =)

Ingen kommentarer: