tirsdag 24. november 2009

Shopping og julestemning

Så snart Eirik kom hjem fra jobb dro vi til Ski for å kjøpe inn litt småting til barnehagestart og diverse annet. Teo fikk nye tøfler og et par viking gortex støvler. Vi er kjempe fornøyd med kjøpet,for har hørt masse positivt om viking støvlene. Teo derimot var ikke fornøyd. Han rett og slett nekter å gå med sko på beina. Han synes det tydeligvis er farlig,for han bare fryser helt og står heller å hyler til skoa er av. Hmm, vi får håpe det går seg til etterhvert!
Vi kjøpte i helt svarte med refleks på..

Deretter var det tid for den ukentlige matshoppingen vår. Ikke like lett med en overtrøtt liten gutt på armen, men vi ble nå ferdig engang vi og. Jeg fikk grabbet med meg gløgg, masse klementiner, pepperkaker og sjokoladekalender til Teo (les: meg). Så nå lukter det jul her og det ser nesten ut som jul også. Jeg skulle ta et lite stemningsbilde fra stua mi, men kameraet var utladet, så dette pepperkakebildet får duge, hehe.. mmm.. pepperkaker!

Hva slags julekalender har dere i år? Jeg vurderte først å kjøpe inn til gavekalender til Teo, men han forstår så lite av det nå i år uansett,så da venter jeg heller til neste år. I stedet skal jeg fylle opp julesokken hans med klementiner og annet digg i helgene som han kan kose seg med =)

Nå er Eirik å trener,og da hadde jeg tenkt til å få med meg nyeste episoden av one tree hill, men den har fader meg ikke blitt lagt ut. Ikke er det unge mødre i kveld heller. Hva skjer med tv-kvelden min da?! Sukk..

Jaja, ha en fortreffelig aften! Her er det ikke snakk om lange tiden før jeg legger meg,tenker jeg. Rimelig sliten etter en lang natt og en lang dag. God natt =)

2 kommentarer:

Christine J sa...

Christian får heller ikke kalender i år. De skjønner jo veldig lite av hva det er.. men lars erik har jeg lagd til, så han får:)

Monica sa...

oi,så koselig. kanskje jeg skal lage til Eirik jeg og. da hadde han blitt overrasket da =)