søndag 22. november 2009

Tenke seg til..

På onsdag begynner Teo i barnehagen. Det blir veldig veldig rart, spesielt for meg. Jeg tror han vil kose seg veldig der, for de gangene vi har vært på besøk har han vært innmari opptatt med alt det nye og alle barna,og så og si vinket hadet til meg når det har vært tid for å dra hjemover!

Hittil har jeg fått et godt inntrykk av barnehagen og de ansatte. Håper det holder seg sånn, men det tror jeg. Bekymrer meg ikke nevneverdig for det hvertfall =)

De neste dagene må vi ordne det som mangler før barnehagestart. Vi må kjøpe matbokser, merkelapper til klær, nye tøfler og vintersko. Han har prøvd å gå med sko én gang. Det gikk ikke så veldig bra ;) Jeg har aldri sett noen løfte beina sine såå høyt før! Nå får vi bare håpe lønningen min kommer tikkende inn på konto så jeg får kjøpt inn alt det nødvendige.. Den skulle vært her på fredag,så egentlig er jeg litt småstressa på grunn av det nå! Men men.. Det oordner seg =)

Blir litt rart å ikke se gutten min like mye, men heldigvis får han en rolig start med bare noen få timer hver dag. Så da kan det fort hende vi begge synes det bare er deilig. Spesielt nå før jul. Julestria tar på,selvom det er veldig veldig koselig også. Jeg har gledet meg lenge til denne jula. Håper den blir like spesiell som jeg har håpet på, selvom det kanskje ser litt mørkt ut akkurat nå.. Jaja.. Bla bla bla, sa kona.. Vi blogges =)

Ingen kommentarer: