lørdag 28. november 2009

Tid for familie!

I helgene er det familietid. Pappa har fri fra jobb, og vi kan finne på noe sammen alle tre. I dag har vi vært på besøk hos en venninne (tante Anne) av farmor/svigermor sammen med farmor,og så har vi vært på visning. Teo følte seg veldig hjemme,og sjekket ut alle skuffer og skap. Alltid spennende med visninger, selvom vi begynner å bli rimelig lei av dem nå. Vi har snart ikke noe sted å bo, så spenningen blir litt for mye av det gode for oss gitt ;)

Nå har vi lekt lenge her hjemme alle tre. Er så gøy når vi begge leker med Teo. Han lyser opp og virkelig storkoser seg. Helt herlig! Når det var tid for senga tok jeg frem pysjen og sa til Teo at nå var det sovetid. Han så på meg, ristet på hodet, og sa nei. Hehe. Dem lærer fort gitt ;) Tror det var godt å komme i senga,for han sovnet med en gang. Nå skal vi kose oss med deilig laksemiddag og film. Vi skal bare kose oss på sofaen i kveld! I morgen skal vi til Drammen å ta bilder av Teo, gleeeder meg =)

Jaja, det var dagens update på min blogg. Jeg vet at sånne oppdateringer som dette er veldig kjedelige, men i dag har jeg ikke noe annet å skrive om.. PS: det ser forresten veldig koselig ut med alle julestjernene som henger i vinduene i nabolaget her, så det kan fort hende det blir pynting her hjemme en av de neste dagene også. Jeg har jo kjøpt inn røde puter og rødt sengetøy - det må jo brukes ;) Kos deg i kveld! Peace out =)

Ingen kommentarer: