torsdag 12. november 2009

Torsdagskos!

I dag har vi vært på besøk hos Mie og Cecilie i Flateby. Kjæresteparet fikk lekt litt sammen igjen,for første gang på flere måneder, og Cecilie og jeg fikk sladra litt =) Vi spiste deilig lunsj, så på forløsningsklinikken og bare koste oss! Da vi kom hjem slo lukta av nyvaska leilighet mot meg. Eirik hadde vasket hele leiligheten, tent masse stearinlys og lagd i stand middag, uten at jeg hadde hintet om det i det hele tatt. Fy flate,for en gledelig overraskelse! Han kan hvis han vil =) Utrolig hvor mye noe sånt kan glede en jente. Jeg tror jeg aldri har vært mer forelska, hehe!

Nå har klokken rundet 21. Begge gutta mine sover, og jeg vurderer å finne senga snart jeg også.. Men først jeg bare drikke en kopp med kakao og se en episode av the hills ;) En rolig og avslappende kveld! Hvordan er din torsdagskveld?

PS: Jeg har rocket i dag. Oh yeah! Nå er jeg i gang igjen,for fullt.. True story!

4 kommentarer:

Christin sa...

hei. jeg også har en slik rockering. hvor lenge rocker du om gangen? Får jo kjempe vondt etter noen minutter, og føler meg skikkelig banka dagen etter.

Monica sa...

jeg synes ikke det gjør noe vondt,så jeg rocker så lenge jeg orker :)

etterhvert blir du herdet,og da klarer du lenger :) jeg var gul og blå i starten jeg og!

Tonje sa...

Så flink du er som er i gang med rockingen igjen! :D

Her står den bare å støver ned i boden.. ikke bra! :p

Skjønne bilder av kjærestene! :D

Monica sa...

jeg rocker "sammen med" en gjeng med jenter på BV.. litt lettere å gjøre det under press :D