lørdag 7. november 2009

Vi har feiret gutten vår i dag <3

I dag feiret vi 1års dagen til Teo med familien. Vi var over 30 stykker (tror jeg),så festen ble holdt i festlokalet på jobben til mamma. Teo forsto nok ikke at det var bursdagen hans vi feiret, men han forsto absolutt at dagen handlet om han,og det var veeldig gøy. Da vi sang for han satt han å tittet rundt seg og gliste,men ble til slutt litt sjenert og gjemte bort ansiktet sitt,hehe. Etter han hadde fått spist kake og gelé satt han å klappet og smilte fra øre til øre,fornøyd som bare det - og det var selvfølgelig hæla i taket og tenna i tapeten når vi rundt han klappet med =)
Når man spiser såå god kake må man nesten lage litt grimaser. Man må nesten lage litt grimaser hele tiden egentlig,for det er såå morro (Teo's nye "hobby") Tihi!Han fikk masse fint; så nå ser det ut som lekeland her hjemme i leiligheten. En del penger fikk han,som skal inn på bankkontoen,og så fikk han også go'stol med puff, som står i stil med sofaen våres. Ikke værst ;) hehe! Mest opptatt av onkel Michael,for han er så stor og tøff! =)Maange pakker. Lillegutt satt der helt forvirra og skjønte ikke helt hva som skjedde rundt han tror jeg. Var mest spennende når pakkene kom ut av papiret og han hørte at dem kunne lage lyd - masse lyd. Hurra! ;)

Han fikk også lekt masse med kusinene sine. Mie kjørte rally (bokstavelig talt) med Teo på sykkelen, til Teo's store glede. De steila til og med flere ganger, sånn skikkelig - så da måtte jeg være partypooper å roe ned leken bittelittegranne ;) Er så gøy å se han med kusinene sine. På tross av aldersforskjell ser man at han virkelig koser seg med dem. Og neste helg skal han sove over hos dem, da får han det nok artig =)
En kjempe fin feiring,og en veldig lang dag. Nå er vi virkelig tappet for energi. Vi ligger derfor til lading i sofaen,for i morgen venter enda en bursdagsfeiring! =) Lillegutt sovnet i det han traff puta,så han var rimelig sliten etter en lang dag han også. Han har bare smilt og vært glad i hele dag,veldig deilig med en såå fornøyd gutt! =)
Jaja, sæla på! Vi blogges =)

Ingen kommentarer: