tirsdag 15. desember 2009

Avslappende kjøretur!

Flere som er glad i å kjøre bil her?

I dag etter legebesøk og pappeskehenting på jobben til mormor/mamma kjørte Teo og jeg en tur. Etter han fikk det nye setet sitt og faktisk kan se ut av vinduet elsker han å kjøre bil, spesielt hvis musikken er på full guffe. Demper jeg lyden sutrer han litt,og skrur jeg opp lyden igjen blir han fornøyd - og da kan jeg også se i speilet mitt at han "danser" med beina sine. Glad i musikk den gutten der =) Det er deilig å kjøre bil ute nå. Ikke særlig glatt, og hvitt og fint på alle trær. Virkelig avslappende å kjøre en tur, høre på musikk og bare slappe av - for både liten og stor!


Nå begynner mine gode gamle venninner å komme hjem fra steder hvor de liksom studerer, og det er jeg glad for. Kjempe koselig å se dem igjen etter så lang tid. I kveld møtte jeg Miriam på senteret. Vi tittet litt i butikker,for så å spise middag på Egon. Etter noen timer på egon satte vi oss i bilen, og fortsatte skravlingen der. Vi pratet, lo, og pratet litt mer. Det ble en ganske lang kjøretur til slutt =) På veien kjørte vi forbi et hus som er som hentet fra USA. Tror det er noen som ikke mangler julestemningen for å si det sånn...

Var helt sykt mye jule"pynt" på utsiden av dette huset, fikk jo ikke med meg halvparten engang.. En idé plantet i hodet på mine tittere for neste års jul, eller.........? ;)

Nå roper senga på meg. I morgen venter pakking og atter pakking på meg. Morro...!! Sov godt alle sammen =)

Ingen kommentarer: