fredag 4. desember 2009

Består jeg prøven?

Det gjenstår å se.. Nå lukter det deilig pinnekjøtt / jul i hele leiligheten her. Helt nydelig. Jeg gleder meg til å smake på det, og jeg er veldig spent. Bare det å legge pinnekjøttet riktig i gryta viste seg å være et større prosjekt enn hva jeg hadde regnet med - og det å finne et lokk som faktisk passet sånn nogenlunde viste seg å være et enda større prosjekt! MEN vi får krysse fingra og håpe at det blir perfekt. Folk sier at det lager seg selv,og at alle klarer å lage godt pinnekjøtt.. Vel, er jeg alle?! Og om jeg er alle, så er ikke dette siste gang det blir pinnekjøtt i jula for å si det sånn.. Jeg skal spise så mye pinnekjøtt at jeg blir dritt lei det,og faktisk gleder meg over at det er helt år til neste gang jeg får spist det! mmmmm...pinnekjøtt <3

Liker du pinnekjøtt?

3 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Jeg og ELSKER pinnekjøtt!! Fikk så lyst på det nå, at jeg sannerlig vi skal ha det på søndag! Hehe. Lykke til med ditt lille prosjekt, så håper jeg det smaker like godt som det lukter ;)

Og ja; jeg tror faktisk du er en av alle.. Hihi:)

Monica sa...

ja,får i hvertfall håpe jeg er en av alle :) litt skeptisk, men.. skal jo stå en times tid til på ovnen,så vi får håpe det bedrer seg ;)

elsker pinnekjøtt jeg også :D

Monica sa...

maten ble PERFEKT :D