mandag 28. desember 2009

Boble boble boble!

Nå blir det mye skryt av den nye leiligheten vår her gitt,men jeg er så fornøyd om dagen så jeg klarer ikke å la være.. Styr unna om du føler deg dårlig ;)

Det nye badekaret vårt er fantastisk. For første gang på flere måneder har jeg fått varmen i meg. Jeg som har så vondt i nakken og bekkenet, og har en noe lat kjæreste når det kommer til massasje, har virkelig et stort behov for boblebad har jeg funnet ut. I kveld tappet jeg karet fullt, og nå føler jeg meg som et nytt (og kokt) menneske :)

Eirik kom selvfølgelig inn på badet og knipset et bilde av meg det jeg lå til koking,men i og med at det ble tatt uten forvarsel synes både den ene og den andre puppen,og da egner det seg ikke til denne sensurerte utgaven av en blogg.. Ei heller på mitt kamera for den saks skyld. Hva skulle man gjort hvis man hadde hatt et gammelt type kamera og aldri hatt muligheten til å trykke på delete? Nei, grøss og gru! Er det nå jeg skal si hurra for materalistiske ting?

Nå er det sovetid. Hvis jeg klarer å sove da... Jeg var så dum å sette på vaskemaskinen rett før jeg la meg. Og for å si det sånn, jeg overvurderte denne leiligheten - for jeg hører fortsatt sentrifugeringen som om jeg skulle ha ligget oppå vaskemaskinen. Vel, da lærte jeg en ny ting i dag også; aldri skru på vaskemaskinen rett før leggetid! Nåde den maskina om den vekker Teo.. Da er jeg nesten nødt til å skylle på Eirik føler jeg. Bedre det, enn å ta på meg skylden selv! Logisk som alltid.. God natt, tittere! :)

1 kommentar:

Hanne sa...

Haha! Denne fikk meg til å smile! Digg boblebad du har ja, og fantastisk fin leilighet!