onsdag 16. desember 2009

Bollemonica!

I sommer gikk jeg ned 3 kg, til min store glede. Hva jeg hadde gjort for å gå ned aner jeg ikke. Dessverre gikk jeg opp de 3kg i løpet av uka i Tyrkia, og siden har det holdt seg sånn. Nå derimot har jeg gått opp enda 3 kg til. Jeg har ikke veid så mye siden jeg var gravid, og selvom man ikke skal bry seg om hva man veier plager dette meg innmari. Jeg merker at jeg har blitt bollete både her og der, og jeg liker det ikke. Må jeg liksom ta i bruk hold-in trusa mi igjen nå eller? Åh, den er sexy den derre hold-in trusa!

Jeg tror jeg kan skylde på nugattien for at vekta har gått opp. Det var med et tungt hjerte at jeg gikk forbi nugatti hylla på butikken her om dagen. Fra nå av er det slutt på go'sakene. Jeg får heller bare la være å spise... Mhm, da blir jeg en hyggelig person å leve med vet jeg - i og med at jeg blir verre enn satan sjæl når jeg er sulten!

Slenger ut et lite bilde av meg selv som jeg tok her om dagen:

Ingen kommentarer: