torsdag 10. desember 2009

Det er meg og julenissen det!

I dag har jeg vært på julegaveshopping. Over halvparten av julegavene er kjøpt inn. Jeg bærte meg mer eller mindre i hjel rundt på det senteret - helt til jeg kom på guds gave til alle shoppere; handlevogn!

Det gikk faktisk overraskende greit. I det jeg entret sentret havnet den ene gaveideen i hodet mitt etter den andre. Så på 1,5 time var jeg ferdig med en del av dem, og resten får jeg forhåpentligvis unnagjort i morgen. Gleder meg til å pakke dem inn i kveld - for det får jeg julestemning av det =)

I tillegg kjøpte jeg en liten ting til meg selv. Jeg måtte bare. Et par store julekuler i sølv som skal henge i stuevinduet i den nye leiligheten i jula. På bildet ser de veldig mørke ut, men de er ikke det, og de er kjempe fine. Siklet på dem forrige gang jeg var på senteret ;)

Nå føler jeg meg plutselig litt mer forberedt til julekvelden, så nå kan den bare komme - eller,forresten, koselig å vente litt på den også,da! =)

Ingen kommentarer: