mandag 7. desember 2009

En gave til meg..og enda en gave til meg...

Etter at jeg hadde levert Teo i barnehagen i dag dro jeg en tur på Skeidar i Ski for å se på en sofa. Vi har nemlig funnet en annen sofa som kan bli aktuell, selvom vi er fortsatt litt tvilende på grunn av fargen. Vi vil jo egentlig ha brun.. Vel, denne sofaen er stor og fin, og prisen er heller ikke så værst. I samme slengen snublet jeg over vår nye tv-benk. Eller, jeg må høre med Eirik om han er enig, men det er i hvertfall noe sånt vi har pratet om da =)

Etter det tok jeg turen på senteret. Jeg skulle titte litt på julegaver, men endte heller opp med et par gaver til meg selv. Meg, meg, meg, eller hva? Jeg har så lyst til å handle inn pynt og dill til nye leiligheten, men det får vente til romjulen tenker jeg. Ikke vits i å kjøpe inn sånt før vi faktisk har flyttet inn. Men kom over et par småting som jeg bare måtte ha. Jeg kunne virkelig gått bananas inne på kremmerhuset altså, de har mye fint!Noen julegaver er i boks, men vi har fortsatt mange igjen. Så neste gang jeg tar turen inn på senteret må jeg heller prioritere julegavene =) Masse fint til familie og venner i butikkene også, og ikke bare til meg, hehe.. Ha en fin 7 desember - dagene flyr av sted!

Ingen kommentarer: