søndag 20. desember 2009

En hektisk helg med mye morro!

Nå kommer nok et innlegg uten bilder.. Jeg vet det er kjedelig, men speilrefleksen ligger pakket ned i en eller annen eske, i likhet med alt annet i denne leiligheten. Jeg river meg i håret, for jeg hater kaos. Finner ingenting, og det er så rotete at man kommer ikke frem noe sted. Jeg er veldig glad for at jeg ikke har tilbragt mange timene her hjemme i helgen, i stedet har den flinke kjæresten min vært hjemme og stått på som bare det =)

På fredag var Teo og jeg hos svigermor på juleverksted. Vi glemte bort juleverkstedet da, hehe, men det var veldig hyggelig for det. Vi sov over, og jeg var den første i seng etter unga. Jeg har en liten morgenfugl / natterangler, så for å overleve lørdagen var jeg nødt til det.. I går kveld var jeg ute med noen venninner. Det var kjempe koselig. Formen min var ikke helt på topp (jeg tror jeg har fått munn-hånd-og fotsyken, for jeg har fått mange blemmer i munn..au..tror det var det Teo hadde forrige uke når vi ventet på jekslene som aldri kom også!), men den kom seg utover kvelden. Vi dro på Luux av alle steder. For et klysested, men vi fikk det morro og danset som bare det =)

I kveld har vi brukt dagen på å leke i senga,og lukke øya for kaoset som venter oss i stua. Nå derimot er det hastevasking av hvitevarer og diverse, for så og pakke ned resten. I morgen tar vi over leiligheten, og jeg gleder meg som en liten unge =)

Det var en liten update herfra. Ikke veldig spennende, men måtte jo slenge inn et innlegg for å vise at jeg ikke har glemt bloggen. Snart er det jul dere.. Deilig, deilig! Klem fra meg**

2 kommentarer:

Anonym sa...

Luux er jo helt knall ;)

Monica Jensen sa...

hmm.. hehe..